+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

Nejnovější příspěvky

module-csblog-post

ZAŽIJ NEVŠEDNÍ DESIGN

ZAŽIJ NEVŠEDNÍ DESIGN
Vyprav se s námi na divoký západ za drsným designem. Černý kov, mosaz, surové dřevo, rezatý kov a korek, to je nová netradiční kolekce holandských návrhářů, kteří nezapřou odvahu a smysl pro detail. Připravili jsme pro Tebe navíc jedinečnou akci, předobjednej produkty z nové kolekce do konce září a získej slevu! Garantujeme, že budeš mít doma novinku jako první! :-)

Stojací lampa Pat

Precizně zpracovaná stojací lampa Pat v kombinaci černého kovu a kartáčované mosazi je prostě "trés chique" (vlevo). Perfektně ji doplní solidní stolek Elia ve stejné materiálové kombinaci, případně jeho celomosazný bráška Eliot.

VazaStolky teak

Dechberoucí mosazné vázy Baha a Bahir s orientálním vzorem vznesou do Vašeho interiéru vůni dálek, umístit je můžete například na kávový stolek Class se zajímavě řešenou deskou v dekoru akacie a mosaznou kovovou konstrukcí a nebo na celodřevěné stolky z masivního indického palisandru.

Křeslo FrankyLampa Eclipse
Židle Franky z umělé kůže s dekorativním stehováním Vám možná připomene koňské sedlo a rychlé kolty. V interiéru však bude stylová a zatraceně pohodlná :-) Skvěle se bude hodit k pracovnímu stolu a posvítit si můžete luxusní stolaní lampou Eclipse v celomosazném provedení.

Celý newsletter můžete najít ZDE

Autor: Veronika Chottová