+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

Nejnovější příspěvky

module-csblog-post

Dřevo, len a vlna - poznejte lednový skandinávský design

Dřevo, len a vlna - poznejte lednový skandinávský design
Lednová kolekce závěsných svítidel přichází s přírodními materiály v jemných barvách, které Vás stoprocentně zahřejí. Vyberte si z kombinací světlého či tmavého dřeva doplněného lněnými a vlněnými kabely. Dřevěné rámečky a originální polštáře s výraznou strukturou budou ve Vašem interiéru už jen třešničkou na dortu.

Přírodní materiály


Nová kolekce svítidel ve znamení přírodních materiálů, dřeva, vlny a lnu Vás okouzlí svojí jemností a smyslem pro detail. Vybrat si můžete z několika předpřipravených sestav nebo si vytvořit vlastní svítidlo na míru. Vyzkoušet můžete kombinaci kabelu z pravé vlny od ovcí z Beskyd, který je úžasně příjemný na dotek, a třešňového dřeva. Pokud Vás vlna neosloví, připravili pro Vás designéři z IMINDESIGN lněný kabel s nádhernou vazbou. Len se vyznačuje také vysokou pevností.

Lněný kabel

Oba materiály vypadají skvěle v kombinaci s moderními interiérovými povrchy jako je betonová stěrka či surové cihly. Hřejivě působící vlna a len dodají prostoru potřebnou útulnost, což uplatníte například v ložnici či obývacím pokoji. Kreativitě se však meze nekladou a vlněný kabel můžete použít například v kuchyni či koupelně, pokud ho umístíte do bezpečné vzdálenosti od vody ;-)

Interiéry-imin

Pro milovníky tmavších barev jsme připravili novinku. Nyní si můžete vybrat ze dvou provedení dřeva - přírodního lakovaného a tmavého mořeného, ke kterému se výborně hodí černá vlna. Tmavá svítidla nejlépe vyniknou na světlém podkladu. Nové varianty a materiály si můžete prohlédnout u nás ve studiu, rádi Vám s výběrem poradíme.

Nový newsletter k lednové kolekci najdete zde:NEWSLETTER
Novou kolekci najdete zde: KOLEKCE




Autor: Veronika Chottová