+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

Nejnovější příspěvky

module-csblog-post

Nová akce - podívej se na sever!

Nová akce - podívej se na sever!

Skandinávský design je čistý, jednoduchý a nadčasový. Vybrali jsme pro Vás stálice, které můžete snadno kombinovat, stejně jako základní kousky ve Vašem šatníku :-) Oblíbené stolečky Hide and Seek a Two tone, úložné police Build shelf, servírovací tácky Marble či měkké plédy, které Vás do příchodu jara pořádně zahřejí. Podívejte se s námi na sever ...


Stejně jako při oblékání pozvednete jedním kvalitním kouskem běžný outfit, jednoduchým skandinávským solitérem můžete vnést do Vašeho domova svěží severní vítr :-) Do březnové akce jsme pro Vás vybrali typické zástupce skandinávského designu z oblasti osvětlení, nábytku i doplňků.

Kombinace masivního světlého dřeva s čistě bílými matnými povrchy je jedním ze základních principů svěžího skandinávského interéru. Bílá barva prostor provzdušní a opticky zvětší, díky dřevěným materiálům bude působit útulněji. Tuto kombinaci najdete na stolečku Two tone, který můžete použít jako konfereční či odkládací stolek ke křeslu, případně jako originální noční stolek k posteli.

Two-tone-stolek

Skandinávský nábytek se vyznačuje většinou jednoduchým tvarem, precizním provedením a nápaditými detaily. Stolek Hide and seek Vás překvapí praktickou "kapsou", do které můžete schovat olvadač či odložit rozečtenou knihu. Vybrat si můžete ze dvou barev - tradiční bílé a příjemně světle šedivé.

Hide and seek


Ve svých designových kolekcích myslí návrháři také na stylové a neobvyklé doplňky. Jarní kolekci vévodí mramor v bílé, černé a smaragdově zelené barvě. Nás uchvátil originální servírovací tácek Marble tray, který dodá Vaší odpolední kávě punc elegance. Praktické tvarování zajistí bezpečné servírování kávy, koktejlu i zákusků :-)

Marble-tray


Na severu samozřejmě vědí, jak se nejlépe zahřát :-) V nabídce najdete vlněné deky, pletené koberce a plédy. My jsem pro Vás vybrali pléd Aster v několika barvách, který Vás na jaře nejen příjemně zahřeje, ale bude také krásným doplňkem pro Váš gauč.

Pled-Aster

Kompletní zvýhodněnou skandinávskou kolekci najdete ZDE

Na celý newsletter PODÍVEJ SE NA SEVER se můžete podívat ZDE

Autor: Veronika Chottová