+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

Nejnovější příspěvky

module-csblog-post

JARNÍ HRÁTKY S MEMORY OD BORISE KLIMKA :-)

JARNÍ HRÁTKY S MEMORY OD BORISE KLIMKA :-)
Sluníčko svítí, ptáci zpívají, louky zelenají, je čas na jarní hrátky! Prožijte jaro v zářivých barvách a vyberte si jedno(nebo více) originálních svítidel Memory ve tvaru nafukovacího balonku od designéra Borise Klimka. Svítidla Brokis  Memory jsou vyrobena z ručně foukaného skla, dostupná jsou ve třech velikostech 250, 300 a 400 mm. Vybrat si můžete z mnoha příjemných barev, pro konzervativnější povahy jsou připraveny neutrální bílá či elegantní šedivá. Iluzi nafukovacího balonku doplňuje visící provázek, který slouží jako sekundární vypínač. Tak neváhejte a pojďte si hrát :-)


svitidla-memory

MEMORY V JARNÍCH BARVÁCH

Orginální stropní svítidlo balonek Memory v zářivé žluté či syté tyrkysové projasní den Váš i Vašich ratolestí :-) O množství světla se bát také nemusíte - u balonku o průměru 400 mm může být svítivost až 150 W. Na strop se Vám balonek nehodí? Nevadí! Na stěně pro něj určitě najdete místo. Skvěle vypadá vedle dětské postýlky, v menším provedení a se slabší žárovkou může sloužit i jako noční lampička "proti bubákům".

svitidla-memory-2

MEMORY V PASTELOVÝCH BARVÁCH

Všechny něžné duše jistě okouzlí balonky ve světlounce růžové barvě. Výborně se hodí do dívčích pokojíčků či dámských ložnic. Díky světlé barvě také lépe svítí. 
K jarní náladě nejlépe pasuje balonek ve svěží zelené, dostupný je ve stropním i nástěnném provedení a třech velikostech.

svitidla-memory

VÍCE BALONKŮ, LEPŠÍ MEMORY

Nově si můžete pořídit set více balonků a stačí Vám jeden vývod elektřiny. Vybrat si můžete set tří nebo pěti balonků na dřevěném baldachýnu. Na baldachýnu najdete kombinaci všechy tří velikostí, barevné provedení je zcela volitelné. Nově můžete nechat balonky opatřit matných povrchem, zejména červené a tyrkysové mat skvěle sluší :-)

Celou nabídku svítidel Memory Brokis si můžete prohlídnout ZDE

Celý newsletter si můžete prohlédnout ZDE
Štítky

Autor: Veronika Chottová