+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

Nejnovější příspěvky

module-csblog-post

Retro kolekce

Retro kolekce
Dechberoucí kolekce Barbier!

RETRO je návrat do 50. - 70. let dvacátého století a v dnešní době je žádané čím dál tím více. K vytvoření pěkného retro interiéru nepotřebujete originály své doby, stačí když zavítáte k nám na ALHAMBRU. Kromě jiného Vám přinášíme okouzlující jarní kolekci BARBIER, která sestává z přepychové skříně, praktického stolu, atraktivní komody a neposlední řadě ryzího konzolového stolu. Rádi byste věděli, co dělá tuto kolekci neodolatelnou? Všechny kousky jsou vyrobeny z kvalitního a pružného jasanového dřeva, pyšnícího se rovnovláknitou a hrubou strukturou, která vytváří velmi dekorativní kresbu.

Kolekce-Barbier


SKŘÍN BARBIER


Také se na tuto skříň díváte s otevřenými ústy? Od takové krásy se nedá odtrhnout zrak! Krásná skříň BARBIER je dostatečně velká pro uložení různých věcí! Její rozměry jsou 100x140x45cm. Svislé čáry tvoří skříň ještě vyšší! Dvoje posuvné dveře odhalují tři skleněné police, kterým můžete upravit výšku. Maximální nosnost každé police je 10kg.


skrin

STŮL BARBIER

To, co vypadá jako obyčejný stůl, se náhle promění v krásný uzavíratelný stůl! Stůl BARBIER uschová vaše papíry, tužky a vše, co je potřeba! Rozměry stolu jsou 110x85x61 cm (ŠxHxV). Zatížit tohoto krasavce můžete až 20 kg. 


Stůl Barbier

KOMODA BARBIER

Jak popsat Barbier komodu v kostce? Jedna komoda, dvoje posuvné dveře, dvě police a extrémní elegance, to je BARBIER! Rozměry komody jsou 120x40x57,5 cm (ŠxHxV). Navíc má komoda otvor pro průchod kabelu, no není to skvělé?!

Komoda Barbier

KONZOLOVÝ STŮL

Přišla nečekaná návštěva! Chcete mít co nejrychleji "čistý stůl"? Jednoduše pootevřete dvířka a nežádoucí předměty uschovejte přímo do stolu! Rozměry konzolového stolu jsou 35x74x120 cm (ŠxHxV). Maximální zatížení 30 kg.

Konzolový stůl
Štítky

Autor: Michaela Nečasová