+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

Nejnovější příspěvky

module-csblog-post

Velká jarní akce - sleva 15% na vystavené zboží

Velká jarní akce - sleva 15% na vystavené zboží
Přemýšlíte, jak na jaře osvěžit svůj interiér a zároveň příliš neprovětrat peněženku? Připravili jsme pro Vás jarní akci s 15% slevou na vystavené kousky na prodejně. Podívejte se na malou ochutnávku zvýhodněných produktů nebo vyražte na obhlídku přímo k nám do studia Alhambra na Náměstí Míru.

Věšák Rack Stack

Nástěnný věšák Rack Stack z masivního dřeva s industriálními kovovými prvky z kolekce Dutchbone patří již ke stálicím v naší nabídce. V předsíni jej skvěle můžete doplnit komodami Sol. Toužíte po netradičním použití? Udělejte z něj poličku na kořenky či věšák na chňapky v kuchyni!

Rack stack věšák

Křeslo Lazy Sack


Až se posadíte do ultra pohodlného, extra naducaného a super měkkého křesla Lazy Sack, nebudete se už chtít nikdy zvednout. Pro dosažení nejvyšší možné míry relaxu doporučujeme použití podnožky Lazy Sack :-)

Lazy sack křeslo

Křeslo Doulton dark grey

Kancelářské křeslo na úrovni - to je Doulton. V provedení dvou odstínů šedi bude Vaším neodolatelným parťákem v domácí pracovně či obývacím pokoji.

Doulton křeslo

Židle Fourteen up

Pro milovníky zářivých barev je židle Fourteen up jako stvořená. Měkké čalounění ve výrazném žlutém odstínu oživí každou kuchyni.

Fourteen up židle


Poznámka: Slevy platí na vybrané vystavené produkty na prodejně Alhambra design studio, Náměstí Míru 9, Praha. Pro kompletní nabídku zvýhodněného zboží navštivte naši prodejnu nebo nás kontaktujte na tel. 604 617 279.

Autor: Veronika Chottová