+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

Nejnovější příspěvky

module-csblog-post

Nakupujte online!

Nakupujte online!

A je to tady! Přinášíme Vám možnost nakupovat online! Jsme nadšeni, že Vás můžeme uvítat v našem novém eshopu plném vybraných designových kousků pro Váš interiér.
Naleznete zde závěsná svítidla, lampy, komody, stolky, křesla či židle, ale také polštáře, hodiny a další bytové doplňky. To vše přehledně rozdělené do jednotlivých kategorií. Nakupovat můžete přímo online, či si zboží na našich stránkách předvybrat a vybrané kusy vidět také "naživo" u nás na showroomu.

Na našich nových stránkách najdete také sedací soupravy na míru, které můžete vzhledem k množství klientských úprav objednat přímo v naší prodejně či přes email. 

Kromě vybraného zboží Vám nabízíme také služby bytového architekta, elektroistalační a technické služby v oblasti osvětlení. Chcete nás lépe poznat? Podívejte se na naše návrhy a realizace!

Snažili jsme se eshop přizpůsobit hlavně Vám, našim klientům. Máte dotaz či připomínku k nákupu? Neváhejte nás kontaktovat pomocí formuláře zde na stránkách nebo nám rovnou zavolejte!

Připravujeme pro Vás další novinky a speciální slevové kampaně, proto nezapomeňte náš web pravidelně sledovat! Chcete-li být stále v obraze, přihlašte se k odběru novinek a nic důležitého už Vám neunikne ;-)

Autor: Veronika Chottová