+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

Nejnovější příspěvky

module-csblog-post

Oda na koberce aneb koberce s příběhem - vol. 2

Oda na koberce aneb koberce s příběhem - vol. 2
V druhé části našeho seriálu o kobercích se podíváme na koberce s příběhem z kolekce Dutchbone - ručně tkané vlněné koberce v zemitých barvách inspirované tradičními vzory. Zemité barvy se snadno kombinují, výrazná struktura vnese zajímavý prvek do interiéru, vysoký vlněný vlas hýčká chodidla.

koberce-pribeh

O VLNĚNÝCH KOBERCÍCH

Vlna a její směsi mají ve výrobě ručně vázaných koberců nezastupitelné místo a dlouhou tradici. Vlněné koberce nejen, že skvěle vypadají, mají také výborné tepelně-izolační vlastnosti a poskytují vysoký komfort při chůzi. Zkrátka budou Vaše chodidla hýčkat a hřát. Vlna má také tzv. tvarovou paměť, i po delší deformaci se vlákna za čas dokážou narovnat do původního tvaru. A nakonec - vlněné koberce pomáhají Vašemu zdraví. Díky přirozené schopnosti vázat nebo uvolňovat vlhkost v závislosti na aktuální vlhkosti v místnosti fungují jako přirozené stabilizátory prostředí.

KOBEREC DOBS


Ať už Vás láká noční obloha nebo slunné safari, ručně tkaný koberec DOBS vnese do Vašeho interiéru obojí. Je vskutku neobyčejný. Na jednom koberci najdete několik různých textur, ty vznikly použitím různých způsobů ručního tkaní. Abyste plně ocenili efekt různých textur, zavřete oči a přejeďte rukou přes celou délku koberce. Koberec má vysoký vlas, který bude hýčkat Vaše chodidla.

koberec-dobs

KOBEREC ARIZONA

Ručně tkaný koberec ARIZONA s vysokým podílem vlny je inspirován zemitými tóny béžové a šedé. Koberec se hodí do moderního i lehce rustikálního interiéru. 

koberec-arizona

KOBEREC KASBA

Ručně tkaný vlněný koberec KASBA se středně vysokým vlasem je inspirován arabskou kulturou. Stylový vzor vytváří na koberci zajímavý reliéf, který zaručeně upoutá Váš pohled. Vybrat si můžete příjemný teplý odstín béžové nebo kontrastní tmavě šedé provedení.

koberec-kasba

KOBERCE PURE A PUNJA

Hřejivou atmosféru do Vašeho domova vnesou koberce PURE a PUNJA. Jsou jako teplý zimní svetr pro Vaši podlahu, který vždycky zahřeje chodidla. PUNJA má výraznou strukturu, zajímavou na dotek. PURE je dostupný ve třech základních snadno kombinovatelných zemitých barvách a dvou rozměrech.

koberec-pure-punja

Podívejte se na celou kolekci koberců DUTCHBONE a vyberte si ten svůj koberec.

Štítky

Autor: Veronika Chottová