+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

Kancelářské židle a křesla

product
Zobrazit v plné velikosti

Křeslo otočné JOUKE 90 cm, imitace kůže koňak

373303-C

Dostupnost: doba dodání 4-6 týdnů

11 043 Kč

Přidat Odebrat

Křeslo otočné JOUKE 90 cm, imitace kůže koňak je robustní, pohodlné otočné křeslo z PU kůže (100% polyester) s černým práškem lakovaným kovovým základem
- Šikovné: otočte se správným směrem!
Rozměry: V 90 cm x Š 70 cm x H 85 cm

Otočná židle JOUKE z kolekce holandské značky WOOOD má robustní vzhled a vyznačuje se měkkými organickými tvary a velkorysými područkami. Jouke vás zve k odpočinku!

Materiál
Sedadlo Jouke je čalouněno PU koženou látkou (100 % polyester). Štíhlá základna je vyrobena z kovu s černou práškovou barvou. PU kůže má velkorysý, hrubý vzhled. Materiál je vyroben ze 100% polyesteru a působí velmi měkce na omak. Tmavá i světlá látka jsou velmi stálobarevné. Během používání bude vzhled a struktura tkaniny více vykazovat své přirozené vlastnosti, což nemění trvanlivost a kvalitu.

Rozměry
Židle má výšku sedáku 46-42 cm, hloubku sedáku 47 cm a šířku sedáku 70 cm. Výška nohy židle je 23 cm. Jouke má výšku zad 57 a šířku zad 55 cm. Otočná židle Jouke má uvolněné a pohodlné sezení. Otočná židle má maximální hmotnost 140 kg a váží 13,7 kg.

Údržba
Očistěte látku vlhkým hadříkem. Skvrny? K odstranění skvrny použijte neutrální mýdlový roztok a poté krátce otřete vlhkým hadříkem. Tkanina může být jemně masírována, aby se odstranily odolnější skvrny. Čalouněný nábytek obecně nedoporučujeme impregnovat. Pokud si to však přejete, impregnační prostředek předem vyzkoušejte na neviditelné ploše tkaniny. Tkanina by neměla být ošetřena tukem na kůži. To způsobí skvrny, které nebudou odstraněny. Impregnace se u našich sametů a plyšových tkanin důrazně nedoporučuje.

Dodávka
Výrobek je dodáván jako jednoduchá stavebnice s jasným montážním návodem. U tvrdých podlah umístěte plstěné klouzání pod nohy. Tím se zabrání poškození podlahy.

Křeslo otočné JOUKE 90 cm, imitace kůže koňak je vhodné k pohovce  BEAN ZDE!
  • Výrobce: DEEEKHOORN
  • Rozměry ŠxVxH: v 97 cm x š 70 cm x h 85 cm
  • Váha v kg: 13,7
  • Materiál: eko-kůže
  • Barva: hnědá
  • Poznámka: koňaková

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Napsat svou recenzi

Křeslo otočné JOUKE 90 cm, imitace kůže koňak

Křeslo otočné JOUKE 90 cm, imitace kůže koňak

Napsat svou recenzi

ostatní produkty ve stejné kategorii.