+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

Komody

product

Příborník WIKI WOOOD 180 cm, mangové dřevo tmavě hnědé

800991-W

Dostupnost: doba dodání 2 týdny

39 294 Kč

Přidat Odebrat

Příborník WIKI WOOOD 180 cm, mangové dřevo tmavě hnědé je vyroben z mangového dřeva s ořechovou povrchovou úpravou včetně dvou otvorů pro kabel vzadu.


Rozměry: V 70 cm x Š 180 cm x H 40 cm

Tento charakteristický příborník je z kolekce holandské značky BePureHome. Teplý ořechový povrch mangového dřeva dodává příborníku atmosférický vzhled. Hravý rám nohou dodává designu vzduch a zajišťuje velkou stabilitu. 3D vzor na dveřích dodává předmětu jedinečnou atmosféru.

VAROVÁNÍ nebezpečí sklápění!
U skříněk větších než 70 cm doporučujeme věnovat zvýšenou pozornost montáži na stěnu. Montáž prevence pádu zabraňuje nehodám a zabraňuje převrácení skříně.

Materiál
Mango dřevo je známé svou teplou zlatohnědou barvou, udržitelným růstem a dlouhou životností. Mango dřevo se také vyznačuje jasně viditelnými nuancemi zrna a barev. Zrna, žlutá záře nebo tmavé čáry a suky dělají každý kus mangového dřeva jedinečným. Mango dřevo je velmi silné a patří mezi tvrdší dřevo, proto se mango dřevo snadno nepoškodí.

Rozměry
- Výška: 70 cm - Šířka: 180 cm - Hloubka: 40 cm - Rám: 1,5 cm - Výška v horní části: 43 cm - 4xDveře: V40 cm x Š44 cm s magnetickým zámkem
- 2x2 přihrádky: V19,5 cm x Š87 cm x H34 cm vč. 2 otvory
pro kabely - Výška nohy: 27 cm - Šířka nohy: 4 cm - Hloubka nohou: 35 cm
- Prostor vedle nohou: 21 cm - Prostor mezi nohama: 130 cm
- Maximální zatížení nahoře: 35 kg - Maximální hmotnost na polici: 15 kg


Údržba
Dřevěný nábytek Mango se snadno udržuje. Můžete je snadno udržet bez prachu a skvrn pomocí mírně navlhčeného, čistého hadříku. Výrobky z manga jsou určeny pouze pro vnitřní použití. Další ošetření nebo ochrana je možná s průhledným povlakem, ale nepovažuje se za nezbytnou pro prvních několik let. Vždy se poraďte s lakovnou pro radu a informace o zacházení s mangovým dřevem.

Dodávka
Zboží bude dodáno v jednom balení s minimální objednávkou jednoho kusu. Výrobek lze snadno sestavit pomocí dodaného montážního návodu. Příborník je dodáván předem smontovaný, je třeba sestavit pouze nohy. Chcete-li chránit tvrdé podlahy, umístěte plstěné klouzání na spodní stranu nohou, což zabraňuje poškození. Doporučuje se instalovat zařízení proti pádu se zvláštní opatrností, aby se zabránilo nehodám.
  • Výrobce: DEEEKHOORN
  • Rozměry ŠxVxH: V 70 cm x Š 180 cm x H 40 cm
  • Použité materiály: dřevo masiv, kov
  • Váha v kg: 25
  • Materiál: dřevo
  • Barva: hnědá
  • Poznámka: tmavě hnědá

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Napsat svou recenzi

Příborník WIKI WOOOD 180 cm, mangové dřevo tmavě hnědé

Příborník WIKI WOOOD 180 cm, mangové dřevo tmavě hnědé

Napsat svou recenzi

ostatní produkty ve stejné kategorii.