+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

Konferenční a odkládací stolky

product

Odkládací stolek WINSTON DUTCHBONE 80x35 cm, kov černý

2300267

Dostupnost: doba dodání 2 týdny

10 374 Kč

Přidat Odebrat

Odkládací stolek WINSTON DUTCHBONE 80x35 cm, kov černý má zajímavé dvě desky se zajímavým jemným mačkaným vzorem z překližky potaženou tekutým kovem.
Odkládací stolek WINSTON se velmi pěkně hodí do chodby nebo do obývacího pokoje společně s dalšími stolky z kolekce WINSTON.

Materiál: Kov lakovaný černý,Matná černá překližka potažená tekutým kovem
Barva: Černá
Rozměry: 53x35x80 cm  (ŠxHxV)
Max.nosnost: 40 kg

Kompletní kolekce WINSTON DUTCHBONE naleznete ZDE!

Liquid Metal - tekutý kov -  je skvělé řešení, pokud potřebujete bezešvou kovovou konstrukci.

Tekutý kov nenahrazuje plechy, ve skutečnosti byl inovován, aby překonal určitá omezení plechů. Tento materiál změní způsob, jakým pracujete a vidíte kov, protože umožňuje snadné a flexibilní navrhování a experimentování s kovem. Svou pevností se ale se skutečným kovem nedá srovnávat, protože se jedná pouze o vrchní vrstvu kovu a nikoli o celý produkt v kovu.

V našem složení jsme zajistili vysokou přilnavost materiálu k podkladu, takže životnost materiálu závisí na Vaší manipulaci s podkladem. Pokud substrát nepraskne, nespadne nebo se neroztrhne kvůli nějaké špatné manipulaci, povlak tekutého kovu se jen tak nevzdá. Pokud mu není věnována patřičná péče, může dojít k praskání nebo odlupování; to znamená, pokud jste jej vyčistili kyselým čističem nebo pokud došlo k mechanickému oděru, neobvyklé špatnému zacházení nebo záměrnému poškrábání.

Teplo (třeba položený hrneček s teplým nápojem) obvykle není problém. Povrch se může odřít, pokud se poraníte stěnou o hrany nebo ostré předměty silou. Obecně je bez škrábanců, ale postupem času nelze popřít běžné opotřebení a některé škrábance kvůli přetrvávajícím otlakům. Lze jej znovu obarvit matnou černou barvou na kov, a to libovolněkrát, aby se i po letech vrátil jeho původní vzhled.

  • Výrobce: Zuiver/Dutchbone
  • Rozměry ŠxVxH: 53x35x80 cm (ŠxHxV)
  • Použité materiály: kov,překližka
  • Váha v kg: 6,6
  • Materiál: kov
  • Barva: černá

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Napsat svou recenzi

Odkládací stolek WINSTON DUTCHBONE 80x35 cm, kov černý

Odkládací stolek WINSTON DUTCHBONE 80x35 cm, kov černý

Napsat svou recenzi

ostatní produkty ve stejné kategorii.