+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

Konferenční a odkládací stolky

product

Konferenční stůl kulatý WINSTON DUTCHBONE Ø70 cm kov, černý

2300265

Dostupnost: doba dodání 2 týdny

7 774 Kč

Přidat Odebrat

Konferenční stůl kulatý WINSTON DUTCHBONEØ70 cm kov, černý je novinkou holandského dodavatele Dutchbone vhodný do obývacího pokoje. Konferenční stůl WINSTON má desku z matné černé překližky potaženou tekutým kovem a noha stolu je zabezpečena polyuretanovými špunty proti poškrábání podlahy.

Materiál:Překližka pokovovaná, lakovaný kov
Rozměry:Ø70x35 cm (HxŠxV)
Barva: Černá
Max.nosnost:50 kg

Dopravu a výnos zajišťujeme dopravní společností TOPTRANS.


Liquid Metal - tekutý kov -  je skvělé řešení, pokud potřebujete bezešvou kovovou konstrukci.

Tekutý kov nenahrazuje plechy, ve skutečnosti byl inovován, aby překonal určitá omezení plechů. Tento materiál změní způsob, jakým pracujete a vidíte kov, protože umožňuje snadné a flexibilní navrhování a experimentování s kovem. Svou pevností se ale se skutečným kovem nedá srovnávat, protože se jedná pouze o vrchní vrstvu kovu a nikoli o celý produkt v kovu.

V našem složení jsme zajistili vysokou přilnavost materiálu k podkladu, takže životnost materiálu závisí na Vaší manipulaci s podkladem. Pokud substrát nepraskne, nespadne nebo se neroztrhne kvůli nějaké špatné manipulaci, povlak tekutého kovu se jen tak nevzdá. Pokud mu není věnována patřičná péče, může dojít k praskání nebo odlupování; to znamená, pokud jste jej vyčistili kyselým čističem nebo pokud došlo k mechanickému oděru, neobvyklé špatnému zacházení nebo záměrnému poškrábání.

Teplo (třeba položený hrneček s teplým nápojem) obvykle není problém. Povrch se může odřít, pokud se poraníte stěnou o hrany nebo ostré předměty silou. Obecně je bez škrábanců, ale postupem času nelze popřít běžné opotřebení a některé škrábance kvůli přetrvávajícím otlakům. Lze jej znovu obarvit matnou černou barvou na kov, a to libovolněkrát, aby se i po letech vrátil jeho původní vzhled.
  • Výrobce: Dutchbone
  • Rozměry ŠxVxH: 60x120x32 cm (HxŠxV)
  • Použité materiály: překližka pokovovaná
  • Váha v kg: 16,8
  • Materiál: kov
  • Barva: černá

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Napsat svou recenzi

Konferenční stůl kulatý WINSTON DUTCHBONE Ø70 cm kov, černý

Konferenční stůl kulatý WINSTON DUTCHBONE Ø70 cm kov, černý

Napsat svou recenzi

ostatní produkty ve stejné kategorii.