+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

Lucerny, svícny a svíčky

product

Petrolejová lampa s ruční malbou - Květy

03M01

Dostupnost: ihned k odběru!

5 ks skladem

4 563 Kč

Přidat Odebrat

Petrolejová lampa s ruční malbou - Květy

Pestrá a jednoduchá malba reprodukovaná z motivů z konce 18. století.

Český křišťál malovaný na bílém podkladu. Reliéfního hlubokého dojmu kresby je dosaženo více vrstvami barev. Jedna vrstva barvy je aplikována zevnitř skla, druhá je malována mistrem na povrchu. Jsou použity nejkvalitnější certifikované suroviny a vypáleny ve vypalovací peci vysokými teplotami. Pro bílý podklad je použita speciální světlopropustná barva výborně rozptylující světlo. Perokresby a barevné reprodukce jsou malými uměleckými díly.
Jedná se o lokální produkt Českosaského Švýcarska, Děčínska a Novoborska – tradiční české a evropské sklářské oblasti s desítkami skláren a stovkami dekoratérských dílen.

Staroměděný podstavec
Ručně kované nohy. Pokovení skutečnou mědí - nejedná se o nátěr. Galvanická patina stíraným černěním a ručním obrušováním za studena. Ruční lakování dvěma vrstvami tvrdolaku. Voskováno speciálním voskem s podíly včelího a carnaubského vosku. Povrchová úprava byla speciálně vyvinuta s ohledem na zachování kovářských otisků na železe.

Evropský hořák
Použitý hořák je vyráběn již desítky let v Čechách. Nejedná se o jednorázové asijské zboží. Je a bude u nás běžně k dostání. Pro vzhled ladící s lampou je galvanizován mědí a lakován.

Pokud chcete z jakéhokoli důvodu používat tuto lampu s elektřinou, nabízíme Vám redukci na světelný zdroj LED k dokoupení ZDE

Sklo o kov nepoškrábete – do držáků širmu jsou vlepeny sametové podložky, které dokonale ladí s kovem i stylem lampy. Podložky jsme pro Vás nechali vyrobit u firmy 3M.

Nepoškodíte si ani stůl – nohy jsou v místě dotyku s podložkou podlepeny sametem také.

Ihned k použití – v balení najdete instalovaný knot v hořáku a navíc další knot do zásoby. Měly by vám vydržet na stovky hodin hoření.

Balení lampy
Lampa je zabalena v pevné kvalitní krabici s víkem a designovým potiskem. Do krabice jsou při balení vloženy zpevňující kartonové vložky. Lampa je dvojitě obalena bublinkovou fólii a prostor vycpán dřevitou vlnou. Dorazí k Vám nepoškozená, zasíláme Českou poštou.


Rozměry:
Výška lampy 37 cm
Průměr lampy 18 cm


  • Výrobce: Bohemia Crafts
  • Typ svítidla: stolní
  • Použité materiály: kov, sklo
  • Váha v kg: 1,5
  • Barva: bílá s barevným motivem

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Napsat svou recenzi

Petrolejová lampa s ruční malbou - Květy

Petrolejová lampa s ruční malbou - Květy

Napsat svou recenzi

ostatní produkty ve stejné kategorii.