+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

Nejnovější příspěvky

module-csblog-post

Představujeme oblíbenou sedačku Nyaman a prďácké houpací křeslo Rocky

Představujeme oblíbenou sedačku Nyaman a prďácké houpací křeslo Rocky
S nadcházející podzimní sezónou jsme se rozhodli pro změnu a vytvořili pro Vás novou expozici v showroomu na Náměstí Míru :-) S radostí Vám představujeme dva z našich přírustků - rozkládací sedačku Nyaman a houpací křeslo Rocky :-) 

Nyaman-1

Rozkládací pohovka NYAMAN se těší na eshopu Vaší velké oblibě, od teď se na ni můžete i položit nebo posadit, vyzkoušet výšku sedáku nebo systém rozkladu. Rozložit sedačku zvládne opravdu každý, po sklopení zádového opěráku nabízí sedačka dvě polohy - částečné sklopení a úplné. Při částečném sklopení se můžete pohodlně opřít a lenošit  třeba u filmu, při úplném sklopení lze rovnou usínat :-) A není to žádný fórový kousek - nožičky jsou vyrobeny z masivního dřeva, rám sedačky v kombinaci masivního dřeva a překližky, výplň naducaných polštářů tvoří studená pěna. Příjemný potah v šedém odstínu s jemnou strukturou lze v interiéru snadno kombinovat. Sedačku oživí například dekorační polštáře MONTY v nebeské modré či hořčicovém odstínu.
Pohovky se nemusíte bát ani v menším bytě, s délkou 190 cm pro ni jistě najdete místo.

Nyaman-rozklad

Houpací křeslo ROCKY je prostě pecka! :-) Zamilovali jsme se do něj po prvním pohoupání. Nápadité je i jeho praktické zpracování - k bílé polypropylenové skořepině je nadýchaná výplň upevněna cvočky, světle šedý měkký potah výplně snadno sundáte a vyperete v pračce. Houpací ližiny jsou vyrobeny z masivní borovice. Celková nosnost je 150 kg. Světle šedý potah je měkkoučký a příjemný na dotek. Výhodou je i vyšší zádové opěradlo, při menším vzrůstu si pohodlně opřete hlavu.

Rocky-křeslo

Odpočiňte si od pracovního stresu a přijďte se k nám zrelaxovat kdykoliv ve všední den od 9 do 18 hodin, těšíme se na Vás :-)

Autor: Veronika Chottová