+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

Nejnovější příspěvky

module-csblog-post

Novinka "ušák" Muno, Váš parťák pro relax

Novinka
LUXUSNÍ NOVINKA - KŘESLO "UŠÁK" MUNO


Klasický "ušák" ve skandinávském kabátě. Váš parťák pro relax. To je novinka v naší kolekci - křeslo Muno. Křeslo si můžete prohlédnout a na vlastní kůži vyzkoušet v našem showroomu :-)

Křeslo Muno

NEODOLATELNÝ DESIGN A PERFEKTNÍ ODPOČINEK

Kolekci Muno navazující na stylistiku 50. a 60. let 20. století navrhli designéři ze studia Grynasz. Inspirovali se kultovními vzory křesel "Papa Bear Chair" a skandinávským designem a vtiskli křeslu lehkost a eleganci. Křeslo má vysoké opěradlo a pečlivě profilované tvary, které zajišťují komfort během dlouhého sezení.

Křeslo Muno

VÝROBA NA MÍRU A ORIGINÁLNÍ POTAHY

Křeslo je vyráběno na zakázku, má kvalitní konstrukci z masivního dřeva a můžete si vybrat z množství potahů v různých barvách. Do domácností si můžete vybrat z cenově dostupných potahů Alco a Luna, při náročnějším provozu či používání malými dětmi oceníte výběr z omyvatelných látek Queens a Tokyo či vysoce odolné Ekokůže-100. Pro fajnšmekry je připraven potah z pravé vlny.

Potahy Muno
ODPOČINEK PRO VAŠE NOŽKY

Ke křeslu patří i stylová podnožka Muno ve stejném designu, Vaše nohy Vám po náročném dni určitě poděkují :-) Potah můžete sjednotit s křeslem nebo vytvořit zajímavou kombinaci.

Podnožka Muno

Více o kolekci Muno včetně cen jednotlivých variant najdete ZDE.

Autor: Veronika Chottová