+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

Nejnovější příspěvky

module-csblog-post

Nová kolekce - skandinávský design za skvělé ceny

Nová kolekce - skandinávský design za skvělé ceny
Milujete skandinávský design? Objevili jsme pro Vás novou kolekci stylového a cenově dostupného nábytku! Na našich stránkách najdete nyní pečlivý výběr originálních židlí, křesel, polic a stolů. V následujícím článku se podíváme jednotlivým kouskům blíže na zoubek :-)

ŽIDLE HUGO 

Ergonomicky tvarovaná židle HUGO A se může pochlubit čalouněním v několika trendy barvách, od odstínů šedé po výraznou tyrkysovou. Klasicky tvarovaná skořepina se změkčeným polstrovaným sedákem Vám poskytne pohodlí i při delším sezení. Stabilitu židle zajišťuje masivní dřevěná podnož z bukového dřeva. Výška sedáku je 48 cm. 

Pokud máte interiér zařízený v neutrálních barvách můžete se inspirovat moderním trendem kombinace několika barev židlí u jednoho jídelního stolu. Výborně taková kombinace vypadá s celodřevěnými či jednobarevnými bílými stoly. Můžete zkombinovat například výraznou tyrkysovou s tlumenou světle šedou a pastelovou růžovou, případně několik odstínů šedi.

Hugo-A


REGÁL ALEX

Úchvatný regál Alex ve Vašem interiéru nesmí chybět. Použití dřeva v přírodním odstínu a bílé barvy je pro skandinávský design typické, stejně jako vzdušně působící otevřené police s vystavenými knihami či dekoracemi. Regál můžete jednoduše opřít o zeď, je tedy vhodný i do menších prostor. Nosnost polic je 20kg.


Regal-Alex


ŽIDLE FIORD S KNOFLÍKY

Čalouněná židle Fiord ve dvou odstínech šedi skvěle pasuje k jednoduchému bílému stolu Dante s masivní bukovou podnoží. Šmrncovním detailem jsou čtyři knoflíčky v čalounění zádové opěrky. 


Fiord

STŮL HARIS

Uhrančivá kombinace tmavé ořechové desky a výrazné rámové kovové podnože v bílém laku u stolu Haris se hodí zejména do moderních interiérů. Stůl působí čistým elegantním dojmem a pasovat k němu budou jednoduše tvarované židle. Bát se nemusíte ani výraznějších barev. Díky vložné desce lze stůl rozložit na délku 180 cm.

Haris

Autor: Veronika Chottová