+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

Nejnovější příspěvky

module-csblog-post

Oslavte s námi 15. narozeniny slevou na celý sortiment!

Oslavte s námi 15. narozeniny slevou na celý sortiment!
Studio Alhambra slaví 15. narozeniny! Oslavte je s námi a užijte si 15% slevu na celý sortiment!

KDY: v týdnu od 29.1. do 4.2.2018

JAK: stačí při nákupu zadat v košíku kód NAROZENINY a sleva je Vaše :-)

NĚCO NAVÍC: navštivte náš showroom na Náměstí Míru v Praze a získejte další výhody nebo soutěžte o dárky v hodnotě až 5000 Kč, pro více informací sledujte náš FACEBOOK

PR-Alhambra

Studio Alhambra je rodinný podnik, který se zpočátku zabýval zejména klasickým osvětlením a masivním zdobeným nábytkem. Před několika lety ale prodělal svěží proměnu a dnes u nás najdete širokou nabídku moderního i retro nábytku, svítidel a doplňků. Vše si můžete prohlédnout v příjemném showroomu nebo nakoupit v eshopu z pohodlí domova. Vedle prodeje se ve studiu specializují na kompletní návrhy osvětlení a interiérů pro bytové i komerční prostory a mají za sebou nespočet úspěšných realizací.

PR-Alhambra2

Dobré nasvícení interiéru působí na naši náladu, určuje věrnost podání barev, zkrátka ovlivňuje kvalitu života. Dobře navržený interiér nám poskytuje příjemné prostředí, dostatek komfortu a ctí specifické potřeby a jedinečnou osobnost svého vlastníka. Ve studiu Alhambra Vám pomohou vytvořit funkční řešení a jednotlivé kousky sladit v harmonický celek. Výsledkem bude krásný domov s pohodovou atmosférou, stylová kancelář nebo osobité bistro. Pokud potřebujete pouze doladit stávající interiér či upravit osvětlení, můžete využít jednorázovou konzultaci s bytovou designérkou, která přinese nové nápady a dodá Vašemu domovu šmrnc. Zároveň Vám díky perfektní znalosti trhu ušetří spoustu času při hledání vhodných kousků a pomůže s orientací v široké nabídce.

PR_alhambra3

A co narozeninová nadílka? Pokud milujete skandinávský design, určitě Vás osloví kolekce nábytku a svítidel mladé progresivní značky Zuiver plná dřeva, bílé barvy a pastelových tónů. Design je vzdušný, nadčasový a prozáří Váš domov. Návrháři Zuiver navíc drží krok s aktuálními trendy a každé čtvrtletí přicházejí s novými nápady. Nám se líbí zejména stojací lampy v čele s oblíbenou trojnožkou Tripod wood white, odkládací stolky, které můžete libovolně kombinovat a vytvářet originální kompozice a dechberoucí ručně tkané koberce. Dáváte-li přednost tmavším barvám a neotřelým řešením, bude se Vám líbit zemitá kolekce Dutchbone inspirovaná ikonickým retro nábytkem z první poloviny 20. století, industriálním designem a etno prvky z celého světa. Součástí jsou fajnovky jako originální dřevěné vinotéky, koberce s autentickými vzory, industriální kovové lampy či výrobky z exotických dřevin.

PR-Alhambra4

Pro fanoušky minimalismu a tradice je tu osvětlení od zavedených značek Frandsen či Nordlux, které pracují převážně s kovem a sklem a nabízejí perfektní design za dostupnou cenu. Mezi nejúspěšnější produkty patří lampa Ball v nástěnném či stolním pokojíčku, nabízená v mnoha barevných variantách. Oceníte ji tak třeba při zařizování dětského pokojíčku. Paní majitelka Ing. Renata Vášová doporučuje česká svítidla Brokis pro jejich osobitost a výjimečnost. Dvorní návrhářkou této značky je úspěšná Lucie Koldová, v kolekci ale najdete svítidla třeba také od Borise Klimka či Dana Yeffeta. Díky skloubení tradičního ručně foukaného skla, masivního dřeva, ručně opracovaného kovu a vyjímečného designu sbírá tato značka uznání doma i ve světě.

Pr-Alhambra5

Najdete u nás také dostupná dánská svítidla Vita, precizní české sedačky na míru Resa, česká svítidla z mléčného ručně foukaného skla Lucis, španělské designové osvětlení Mantra, kreativní závěsné osvětlení Imindesign v mnoha zářivých barvách a mnoho dalšího. Podívejte se na nabídku eshopu nebo se přijďte podívat do showroomu na Vinohrady.

Štítky

Autor: Veronika Chottová