+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

Nejnovější příspěvky

module-csblog-post

Království pro malé raubíře

Království pro malé raubíře
Se začátkem nového školního roku děti často mrzí konec letních prázdnin. Rozveselit je můžete nejen výletem, ale třeba i malou přestavbou jejich království. Vybrali jsme pro Vás originální nábytek inspirovaný indiánským teepee, barevné ručně pletené pufy nebo vkusná povlečení se zvířátky. Podívejte se na nový sortiment z kolekce Dětský pokoj :-)

INSPIROVÁNO INDIÁNY

Úžasná postel z kolekce TIPI inspirovaná tvarem indiánského teepee potěší každou dětskou duši. Malým dobrodruhům poslouží nejen ke spánku, ale také jako úkryt pro všechny jejich hry. Jednoduchý tvar s několika průzory podněcuje famtazii a láká k objevování. Na posteli najdete oblíbenou kombinaci MDF desky v bílé matné barvě a přírodního dřeva - borovice. Postel můžete opatřit kvalitní matrací o výšce 17-20 cm. Pod postel lze také objednat zásuvkový úložný díl na peřiny nebo hračky.

Pokud máte rádi ucelená řešení, můžete postel doplnit dalšími kousky z kolekce TIPI. Psaní úkolů nebo kreslení usnadní dětský psací stůl se dvěma šuplíky. Všechny knihy, figurky nebo třeba vlastní výrobky si mohou děti uložit do otevřené knihovny.

Tipi kolekce

VESELÉ BARVY

Bílý nebo dřevěný nábytek se nemusíte bát doplnit zářivými barvami. Děti mají barvy rády a mohou jim také pomoci při organizaci pokoje. Nemůžete se rozhodnout, jakou barvu zvolit? Nechte o výběru rozhodnout děti, možná budete překvapeni jejich volbou :-)

Jako barevný doplněk může skvěle posloužit židle k psacímu stolu, pufík na sezení, koberec, polštářky nebo různé boxy na hračky. My jsme pro Vás vybrali pohodlnou židli FIORD s veselým patchworkovým vzorem, kterou ocení i starší děti, a také ručně pletené sedací pufy od Justin design v několika velikostech. Pro děti mohou posloužit jako sezení, stolek, prolézačka nebo válecí vak. Díky svému tvaru a struktuře rozvíjejí dětskou představivost a pohybové schopnosti. Pufy jsou nejen krásné, ale z hlediska údržby i vysoce praktické. Vnější pletený potah lze snadno sejmou a vyprat na 30°. Puf je vyplněn nezávadnými polystyrenovými kuličkami ve vlastním obalu se zipem.

detske-pufy
ZVÍŘÁTKOVÉ VZORY

Děti zvířata milují a zvířecí vzory tak nějak patří k dětskému pokojíčku. Mohou být ale vkusné, jemné a potěšit i starší děti. Kolekce dětského povlečení od Deekhorn kombinuje skandinávský minimalismus se zvířecími vzory a výsledek je rozhodně povedený. V naší nabídce najdete hrocha v růžové či béžové a majestátního lva v šedé. Povlečení je vyrobeno ze 100% bavlny.

detske-povleceni
MASIVNÍ BOROVICE

Masivní nábytek má nesporné výhody pro využití v dětském pokoji - je to přírodní materiál, má dlouhou trvanlivost, je příjemný na dotek a také bývá velmi bytelný a vydrží i hrubší zacházení. Postel Robin s jednoduchým rýhováním je vyrobena z masivní broušené borovice mořené do tří barevných odstínů - nadčasové bílé, moderní betonové šedé nebo ocelové šedé. Postel je možné doplnit zásuvkovým úložným dílem a také externím úložným boxem Keet na hračky. Starší děti ho pak mohou použít třeba na knihy nebo sportovní potřeby.

robin-postel-detska


Štítky

Autor: Veronika Chottová