+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

Nejnovější příspěvky

module-csblog-post

Hřejivé nápady pro chladné podzimní dny

Hřejivé nápady pro chladné podzimní dny
Venku pomalu, ale jistě přituhuje a tak je čas se doma pořádně zachumlat :-) Vybrali jsme pro Vás měkkoučké polštáře, hřejivé plédy, jemné kožešiny a další doplňky, se kterými snadno připravíte Váš interiér na přicházející zimu.

BARVY PODZIMU

Nebojte se rozsvítit v těchto sychravých dnech interiér nějakou tou barvičkou. Romantiku v podobě spadaného listí k Vám vnesou třeba polštářky MONTY HONEY nebo AUTUMN v teplých barvách. Pokud máte raději tlumenější paletu, okouzlí Vás polštář OTTAVA GREEN v nádherných odstínech zelené.

monty
autumn-pillow

ottava

LUXUSNÍ KOMBINACE

Pro milovníky luxusu a elegance doporučujeme osvědčenou kombinaci zlaté s šedými a černými tóny. Podívejte se například na okatý polštář GLORY inspirovaný oblíbeným zámeckým vzorem, který pozvedne Vaši sedačku na novou úroveň. Kombinovat jej můžete třeba s podsedáky LAMBSKIN z tmavě šedé jehněčí kůže s dlouhým chlupem. Pokud rádi lenošíte na pohovce či v křesle, pletený pléd SNUGGLE v černé barvě se stane Vaším nejlepším přítelem pro chladné večery.

kombo-zlata

SEVERSKÁ ELEGANCE

Čistota skandinávského designu nás nepřestává bavit a je nadčasovou jistotou. Tradiční bílá barva v kombinaci s přírodními materiály a jemnými odstíny šedé vnese k Vám domů svěží chladný vítr. Dopřejte svému interiéru řád s novými úložnými plstěnými taškami MENO od finské značky lITTALA, které navíc skvěle využijete jako příležitostnou zimní kabelu. Pohodlí na sedačce zajistí chlupatý KOŽEŠINOVÝ POLŠTÁŘ z islandské ovce a o útulnou atmosféru v předvánočním čase se postará dvojice jednoduchých bílých keramických SVÍCNŮ. Celou kombinaci můžete doplnit stolními hodinami LUXURY marble white.

bila-variace

SILNÁ OSOBNOST

Máte rádi neotřelý osobitý styl s výraznými solitéry? Pak si zamilujete nové stolní zrcadlo FALCON s rámem imitujícím opeřené pařáty dravého ptáka. Dostupné je v černé či zlaté barvě a v interiéru rozhodně nezapadne. Stejně neokoukaná bude i hřejivá předložka z jemné králičí kůže. Posvítit si v temných podzimních večerech můžete stylovou nástěnnou lampou BRODY, která připomíná tovární lucernu a se svým patinovaným kovovým povrchem určitě zaujme.

kralik-kozesina


Hledáte ještě více kousků pro zahřátí? Podívejte se na další KOŽEŠINY a POLŠTÁŘE.
Štítky

Autor: Veronika Chottová