+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

Nejnovější příspěvky

module-csblog-post

Vánoční inspirace - tipy na dárky pro ni i pro něj

Vánoční inspirace - tipy na dárky pro ni i pro něj
Vánoce se blíží a mnohým z nás chybí inspirace, čím obdarovat své blízké. Pokud milují design, určitě Vás náš článek potěší. Připravili jsme pro Vás tipy na stylové dárky pro ni, pro něj a třeba i pro Vaše nejmenší :-)

PRO NEROZHODNÉ

Víte, že Vaši blízcí milují krásné a stylové věci, ale nejste si jisti, co by jim udělalo největší radost? Není nic jednoduššího než vybrat dárkový poukaz a nechat je zvolit konkrétní kousek podle svého. Dárkový poukaz Vám rádi vystavíme na libovolnou hodnotu nebo můžete koupit v předpřipravených variantách na našem eshopu ZDE. Poukaz zašleme emailem nebo lze vyzvednout vytištěný poukaz přímo ve studiu. Využít poukaz lze až do prosince 2019.

poukaz-vanoce

PRO DÁMY

Jemné pastelové tóny, hřejivé materiály, originální řešení. Pro dámy u nás vyberete snadno. Všechny romantické duše potěší originální závěsný lustr vyrobený z pravých husích peříček EOS UMAGE. Skvěle se hodí například do ložnice, protože poskytuje příjemné měkké světlo a už jen při pohledu na jemná peříčka budete chtít lenošit v peřinách :-) Během chladných večerů Vás zahřejí naše pletené plédy SNUGGLE v několika módních odstínech. Pro dámy se nejvíce hodí světle růžová nebo šedá. Dámský pracovní kout oživí pohodlná ergonomická židle ALBERT KUIP v pastelových barvách s podnoží z masivního dřeva. Sedák je vyroben z odolného omyvatelného plastu, takže údržba bude extrémně jednoduchá. Chcete nadělit opravdu jedinečný a originální dárek? Sáhněte po ručně vyrobených dekoracích z českého křišťálu - vybrat si můžete vánočního anděla, nadčasovou holubici nebo romantické srdce. Každý kus je zabalený v krásné dárkové krabičce s věnováním.

dárky-ona

PRO PÁNY

Pánský interiér, to jsou tmavší a zemité barvy, elegantní tvary a technické vychytávky. Pro milovníky retra tu máme pohodlné křeslo X-BANG black v černé barvě s extra zádovým polštářem. Tohle křeslo skvěle oživí pracovní kout a v obývacím pokoji to bude zaručený eye-catcher. Čas všem mužům pohlídají betonové hodiny PENDULUM, které jsou parádní moderní variací na klasické kyvadlové hodiny nebo minimalistické hodiny ZONE se třemi ciferníky. Věčným pracantům přijde vhod polohovatelná a odolná kovová lampa READER. Pokud navíc Vaši muži milují technické vychytávky, upoutá je lampa JOYO black, která disponuje funkcí nabíjení přes USB, LED podsvícením a úložným prostorem na drobnosti.

darky-on

PRO NEJMENŠÍ

Chcete Vašim dětem oživit pokojíček, ale hledáte něco nadčasového, co ocení i za pár let? Vyberte třeba ručně vyrobený puf JUSTIN DESIGN v krásné melírované barvě. Poslouží ke hře a válení, později jako extra místo k sezení při sešlostech s kamarády. Pro milovníky typické skandi kombinace bílá a dřevo máme kolekci dětského nábytku TIPI inspirovanou indiány. Kolekce zahrnuje originální dětskou postel, knihovnu a úložné prostory. Originální světelnou dekoraci můžete vytvořit s lampou SABER. Lze ji namontovat na stěnu nebo položit třeba na komodu. Z přiložených písmenek složíte jméno dítěte nebo oblíbený citát.

dárky-kids


Nenašli jste ve výběru to pravé? Podívejte se na kompletní sortiment dárky ZDE.
Štítky

Autor: Veronika Chottová