+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

Nejnovější příspěvky

module-csblog-post

Dánský styl s House Nordic

Dánský styl s House Nordic
Skandinávský styl se jen tak neokouká :-) Připravili jsme si pro Vás výběr novinek nejen z kolekce Copenhagen, které jsou nadčasové a snadno se kombinují. Pojďte se v chladných zimních dnech pokochat severským designem.

MONTE POSEZENÍ

Pohodlná kolekce sedacího nábytku MONTE s lehkým retro nádechem bude šperkem obývacího pokoje. Sedačky a křesla mají masivní dřevěnou konstrukci s bohatým polstrováním a sametovým potahem. Jednoduchý tvar je oživen vkusným dekorativním prošíváním s knoflíky. Vybrat si můžete ze tří barev - odvážné oranžové, elegantní zelené a královské modré. Pokud sametu úplně nefandíte, jsou pro Vás připravena čtyři barevná provedení (černá, šedá, žlutá a modrá) s kvalitním textliním potahem s jemnou strukturou.

Monte
Monte2


KOLEKCE COPENHAGEN

Nadčasový nábytek vyrobený ze dřeva a kvalitních MDF desek, to je kolekce COPENHAGEN. Dostupná je v jemném provedení přírodní dřevo a bílá nebo v moderní kontrastní černobílé kombinaci. Jídelní stůl Copenhagen Vás potěší nejen příjemným minimalistickým designem, ale také praktickým rozkladem, který snadno vykouzlí prostor pro Vaše hosty. Délka stolu je po rozložení úctyhodných 285 cm. Pro měnší kuchyně a jídelny je v nabídce také standardní verze v délce 150 cm. 

stoly

House Nordic myslí i na stylové ukládání. Vaše televize se bude krásně vyjímat na prostorné TV skříňce s několika policemi a jedním šuplíkem. Oblečení či dokumenty můžete uskladnit do velké komody, nádobí, sklenice či sbírku dekorací zase do vysoké vitríny s prosklenými dvířky. Nábytek i přes svůj objem působí vzdušně díky elegantním liniím a subtilním nožičkám.tv-skrin



komoda

LENOŠENÍ

Denní lůžka jsou opět v kurzu. Elegantní lenoška CAPRI s podhlavníkem a dekorativním prošitím se postará o Váš odpočinek kdykoliv během dne. Skvěle se hodí do pracovny pro občasného šlofíka nebo do obývacího pokoje. 

capri

Rádi sedíte při obouvání bot či oblékání kabátu? Právě pro Vás ke lavice SKIBY na dřevěných nožičkách. S délkou 100 centimetrů a potahy v sedmi krásných barvách padne do každé předsíně.

SKIBY

ČAS NA POLICE

Dobře zvolená police může být pomyslnou třešničkou na interiérovém dortu. Prostor doplní, zútulní a poskytne místo pro osobní dekorace nebo fotografie. My máme rádi minimalistické řešení, které nechá vyniknout vystavovaným předmětům, zároveň je ale originální. Dvojice polic BREDA s kovovým rámem a dřevěnou policí v přírodním odstínu působí lehce, na stěně ale rozhodně nezanikne. Nádech industriálu vnese do Vašeho domova police LEMVING z černé oceli či drátěná police IKAST.

police

Na všechny novinky od House Nordic se můžete podívat ZDE.
Štítky

Autor: Veronika Chottová