+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

Nejnovější příspěvky

module-csblog-post

Rozsviťte si stylově s novinkami

Rozsviťte si stylově s novinkami
Neotřelý design a precizní provedení, to jsou krasavci z nových jarních kolekcí. Vybrali jsme pro Vás přehled nejzajímavějších novinek ze světa osvětlení, se kterými si posvítíte opravdu stylově. Nejenže Vám skvěle poslouží, ale pohled na ně Vám pokaždé zvedne náladu :-)

ÉTERICKÁ KRÁSA

Přímo nadpozemsky bude působit nad jídelním stolem nebo ve vstupní hale závěsné svítidlo SILK od dánské značky Frandsen. Krásné oválné stínidlo z ručně foukaného opálového skla s detailem v provedení antik mosaz Vás okouzlí na první pohled. Krásně vypadá ve skupině, kombinovat můžete tři velikosti o průměru 16, 20 a 22 cm. Zkušení designéři doplnili závěsná svítidla stolní lampou SILK ve stejném provedení a osvětlení celé místnosti lze snadno zkombinovat. Díky mléčnému opálovému sklu poskytuje SILK krásně rozptýlené světlo. 

Silk

silk-2


OPRAVDU ZAZÁŘÍ

Ti, kteří chtějí mít v interiéru jedinečné osvětlení s vlastní duší, ocení svítidlo TROOPER large (nebo menší variantu medium). Tenhle krasavec je složený ze stovek malinkých kovových plátků natřených lesklou černou barvou, a pozor - stínidlo je složené ručně. Svítidlo se bude krásně vyjímat třeba nad dřevěným jídelním stolem.

trooper

DESIGNOVÝ PLAMEN

Krásná stolní lampa LEIMU (neboli "plamen") od finské značky littala získala se svým čistým designem od Magnuse Pettersena právem prestižní ocenění IF Design Awards 2014. Kontrast jemného ručně foukaného skla v nádherných barvách a surového betonu působí neotřele a nadčasově. Vybírat můžete ze dvou velikostí a tří barev - neobvyklé mechově zelené, snadno kombinovatelné kouřově šedé a odvážné měděné. Lampa spolehlivě dotvoří atmosféru v jakékoliv místnosti.

leimu

leimu2

NEPŘEHLÉDNUTELNÁ KOLEKCE

Nepřehlédnutelná kolekce skleněných svítidel od dánského designéra Guillauma Delvigna v šedé kouřové či amber barvě je dalším povedeným počinem. Tvar stínidla tak trochu připomíná včelí úl a na první pohled zaujme výrazné "vlnkování". Závěsná svítidla HONEY krásně vypadají nad jídelní stolem, pokud máte vysoké stropy, nemusíte se bát jejich použití kdekoliv v prostoru. K navození intimní atmosféry pomůže stolní lampa HONEY a interiér můžete doplnit také lampou stojací.

honey3


honey2

PRO MILOVNÍKY SVĚTLA

Pokud máte rádi hodně světla, je pro Vás svítidlo MEGA JUCTION to "pravé ořechové". Rozvětvené svítidlo s odhalenými žárovkami je moderní variací na klasický víceramenný lustr. Je dostupný v černém nebo měděném provedení a prozáří celou místnost. Nejlépe bude vypadat doplněný dekoračními žárovkami.

juction

juction

Na všechna novinková svítidla se můžete podívat ZDE.

Štítky

Autor: Veronika Chottová