+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

Nejnovější příspěvky

module-csblog-post

Jaro v interiéru plné novinek

Jaro v interiéru plné novinek
Venku se začíná zvolna oteplovat a jaro už pomalu klepe na dveře. Je čas interiér provětrat a vnést do něj trošku barev a svěžího designu. Podívejte se s námi na první jarní novinky.

ZÁŘIVÝ MINIMALISMUS

Krásný moderní víceramenný NASHWILLE lustr je počinem holandské značky It's about RoMi, kterou jsme nově zařadili do nabídky. A doslova vyráží dech. Minimalistické provedení kovových tyček s přiznanými spoji a dekoračních žárovek vypadá krásně, zároveň se díky dostupnosti v luxusní zlaté a nadčasové černé výborně kombinuje se stávajícím interiérem. Tento lustr s úctyhodným průměrem 60 centimetrů Váš pokoj spolehlivě prozáří, intenzitu osvětlení můžete upravit zvolením silnějších či slabších LED dekoračních žárovek. Víceramenný lustr se skvěle hodí jako hlavní osvětlení do obývacího pokoje, jako dominanta nad jídelní stůl nebo "eye-catcher" do vstupní haly.

nashwille



nashwille2

VZDUŠNÉ RETRO


Měkoučké čalouněné křeslo WAKASAN v nádherné petrolejové barvě nebo šedém melíru potěší nejen všechny milovníky retra. Rámová podnož z černého kovu působí velmi vzdušně, ostré rohy přinášejí moderní akcent. Použitý potah je velmi odolný a může se pochlubit 40.000 Martindale. Křeslo má nosnost 120 kg a je tak vhodné i pro chlapy jako hora :-)

wakasan

KAMENNÝ LOOK

Máte-li doma akcenty zlaté, tyto minimalistické hodiny PARIS v šedomodrém odstínu se zlatými ručičkami Váš interiér krásně doplní. Hodiny jsou hladké, povrch imituje kámen. Vybrat si můžete nepřehlédnutelný Ø 60 centimetrů nebo decentní Ø 30 cm. Hodiny nejlépe vyniknou na jednobarevném povrchu.

paris

HRAVÉ KOMODY

Ucelená kolekce masivního dřevěného nábytku MILANO v hravém designu si Vás získá svou nadčasovostí i praktickým uspořádáním. V kolekci najdete velkou komodu s osmi zásuvkami a malou komodu se čtyřmi, knihovnu s otevřenými policemi, konzolový a konferenční stolek. Některé kousky jsou nabízené jak v kombinaci čisté bílé a přírodního dřeva, tak v provedení přírodní dřevo a barevná MDF deska. Tento nábytek se hodí také do pracovny.

milanocolour


milanowhite


NA TERASU


Kolekce vzdušného a odolného kovového venkovního nábytku LINEATE je na jaro jako stvořená. Na Vašem balkoně či terase budou lavice a židle působit velmi lehce a zároveň je žádná průtrž mračen nerozhodí. Dostupné jsou navíc ve čtyřech krásných provedeních, což u venkovního nábytku není obvyklé. Vybrat si můžete z univerzální černé, jemné šedé, moderní mintové a hřejivé cihlové. Nosnost lavice je úctyhodných 180 kg.


lineate



Podívejte se na všechny novinky ZDE.












Štítky

Autor: Veronika Chottová