+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

Nejnovější příspěvky

module-csblog-post

Letní kousky House Nordic a Present time

Letní kousky House Nordic a Present time
Léto se pomalu blíží a je čas vytáhnout gril na balkón či zahradu a udělat si pořádný piknik. Nebo alespoň provzdušnit interiér květinami a barevnými doplňky. Vybrali jsme pro Vás designové kousky z aktuálních kolekcí oblíbených značek Presenttime a House Nordic.


HOLA, HOLA, ZAHRADA VOLÁ

Pokud nemáte zahradní nábytek (a máte zahradu :-)), je ten správný čas na jeho pořízení. Doporučit můžeme například kolekci krásného zahradního nábytku z odolného teakového dřeva. Vaši pozornost si jistě zaslouží prostorný stůl MURCIA, který díky délce 200 cm zvládne i občerstvení pro větší přátelskou sešlost. Skvěle se k němu hodí židle MALLORCA, které díky praktickým područkám zajistí pohodlí i při delším sezení. Pokud preferujete tradiční "skládací design", bude tou pravou volbou zahradní židle TOLEDO bez područek. V nabíce je také čtyřmístný stůl OVIEDO nebo drobný stolek BILBAO, který díky kompaktním rozměrům snadno umístíte i na menší balkon či terasu.

 teakový nábytek

Nebojíte-li se výraznějšího designu a barev, jistě Vás zaujme zahradní nábytek WEAVE. Tyto lavice a křesla jsou vyrobeny ze dřeva akácie a díky výpletu z nylonu jsou vhodné také k venkovnímu bazénu. Vybírat můžete ze dvou barevných provedení - odvážné zelené a decentní šedé.

weave

Podívejte se na celou nabídku zahradního nábytku.


PASTELOVÉ BARVY


Jemné barvy zkrátka k jaru a létu neodmyslitelně patří. Tak nějak ještě umocní ten pocit svěžího čerstvého rána, když otevřeme okno a sluníčko nám zasvítí do pokoje. Naším oblíbeným kouskem jsou polštáře FERREL. Snímatelné potahy s krásným dekorativním prošíváním inspirovaným motivem mořských vlnek v parádních pastelových odstínech mint a růžové z nich dělají "must have" kousek. Do dívčích pokojů nebo dámských pracoven se bude skvěle hodit praktická nástěnná kovová police PERKY v odstínu růžové s háčky a nápaditou "kapsou", do které můžete zasunou třeba oblíbenou knihu, deník nebo album. Tato police je dostupná i v cihlové a černé. 

pastel

U barového pultu v kuchyni bude krásně vypadat barová židle LAUSANNE, která kombinuje něžný sametový růžový potah s výraznou černou či mosaznou kovovou podnoží. Nosnost barovky je 100 kg.


KVĚTINY A ZASE KVĚTINY


Domov plný květin :-) Pokud je toto i Vaše heslo, jistě Vás potěší keramické závěsné a nástěnné květináče. Snadno se udržují, skvěle vypadají a pěstovat v nich můžete třeba oblíbené bylinky nebo okrasné bytové rostliny. Květináče vypadají dobře i ve skupince. Nebojte se kombinovat bílý závěsný dvojitý květináč SKITTLE s nástěnnými GLOBE v bílé či olivové barvě. Nejen květiny, ale i dekorace či další cennosti můžete vystavit ve vzdušných regálech a policích. Subtilní kovový rám, který z dálky působí jen jako natažené provázky, kombinovaný s přírodními dřevěnými policemi působí v interiéru opravdu lehce. V nabídce najdete vysoký regál UTRECHT a police BREDA či HAAG.

květiny

Prohlédnout kompletní kolekci PRESENT TIME.

Prohlédnout kompletní kolekci HOUSE NORDIC.

Autor: Veronika Chottová