+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

Nejnovější příspěvky

module-csblog-post

Nová kolekce Zuiver a Dutchbone - první republika s etno prvky

Nová kolekce Zuiver a Dutchbone - první republika s etno prvky
Nová kolekce oblíbených holandských značek Zuiver a Dutchbone se drží aktuálního přírodního trendu. Přináší ale zajímavé spojení etno prvků a elegance interiérů první republiky. Mosaz, dřevo, sklo, ratan a vlna spolu s nápaditým designem tvoří nezapomenutelné kousky.


PRVOREPUBLIKOVÁ ELEGANCE


Luxusní materiály jako sklo, mosaz nebo samet. Precizní zpracování, oblé tvary, nápadité detaily. Tyto atributy spojují novinkové kousky inspirované časy minulými. Krásný kulatý odkládací stolek TORN se třemi skleněnými kouřově šedými deskami v interiéru určitě nepřehlédnete. Provedení kovového rámu v matné zlaté barvě reflektuje moderní trendy, tradiční materiály a tvarosloví vnesou do interiéru prvky prvorepublikového luxusu. Fandíte-li spíše dřevu, okouzlí Vás jistě stolek BELLA, který dělá čest svému jménu. Tvarově je velmi vyvážený, spojení lískooříškové dýhy a keramické desky působí neuvěřitelně jemně. Stolek je díky kovové konstrukci a 15 mm silné keramické desce velmi pevný - unese až 20 kg! Ke stolkům se skvěle hodí nové křeslo TAMMY inspirované anglickým nábytkem. Křeslo je přímo ztělesněním pohodlí a již na první pohled Vás zve k příjemnému posezení. Bohatě polstrovaný sedák je oživen zajímavým provedením područek z masivního tmavě mořeného dřeva, dřevěné nožičky jsou opatřeny mosaznými detaily. Vybrat si můžete hned ze tří potahů - tradiční kostky a sametu v barvě karamelu či whiskey. Toto křeslo se hodí například do obývacího pokoje či pánské pracovny.

elegantni-torn-bella-tammy

ZARUČENÝ EYE-CATCHER

Jedním z nejvýraznějších kousků nové kolekce je bezpochyby stojací lampa ARCHER. Tento odvážný počin holandských designérů nám prostě vyrazil dech. Jemně perforovaný kovový tubus v barvě mosazi obalený v kovovém stínidle inspirovaném medovými plástvemi a usazený na třech tenkých nožičkách v sobě mísí retro akcenty i dokonalý moderní design. Díky zajímavému perforování vytváří jedinečnou hru světla a stínu, zhasnuté funguje jako krásná dekorace a vlastně by Vás možná ani nenapadlo, že je to lampa. Dostupná je ve dvou velikostech a brzy také jako závěsné svítidlo.

archer


ETNO PRVKY

Návrat k přírodním materiálům je nejsilnějším moderním trendem. Zároveň s tím čerpají designéři stále častěji také z tradičních kulturních motivů. Kousek přírody vnese do Vaší ložnice vzdušný paravan RUMOUR s organickými ornamenty vyrobený z bambusu. Vybrat si můžete přirozené světlé provedení nebo tmavě hnědé moření. Milovníky tradičního vázání koberců osloví jistě kolekce FRILLS, která zahrnuje ručně tkané vlněné koberce a polštáře. Velké uzly, výrazná struktura a použití vlny v několika jemných barevných odstínech z nich dělá snadno kombinovatelné a přesto nepřehlédnutelné základní kousky.

rumour

frills

NESMRTELNÉ TERAZZO

Materiál, který vznikl v Itálii, je stále velmi oblíbený při tvorbě podlah. Designéři ale nyní přistoupili k netradičnímu použití a nové stolečky LUIGI opatřili 22 mm silnou deskou z terazza. Střídmé rozměry a krásně probarvený materiál s typickými "střípky" působí luxusně a neokoukaně, spojení s kovovou podnoží v broušené mosazné úpravě funguje bez chybičky.

luigi

Na všechny novinky se podívejte ZDE.

Štítky

Autor: Veronika Chottová