+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

Nejnovější příspěvky

module-csblog-post

Svítíme v ložnici - tipy na krásné lampy

Svítíme v ložnici - tipy na krásné lampy
Bez lampičky u postele si svoji ložnici snad ani nedokážeme představit. Na výběr máme klasické stolní, na prostor nenáročné nástěnné či moderní stojací lampy. Vybrali jsme pro Vás designové kousky, které Vám zpříjemní podzimní večery u oblíbené knihy nebo vstávání za sychravého šerého rána.

PRAKTICKÝ POMOCNÍK

Promyšlená kovová nástěnná lampička BALL s USB s polohovatelným stínidlem a USB portem pro nabití telefonu či tabletu bude úžasným pomocníkem vedle Vaší postele. Vybírat můžete ze dvou barev - bílé a černé. Stínidlo je uchycené pomocí magnetu, takže umožňuje snadné a téměř neomezené polohování. Praktickou poličku můžete využít k odložení oblíbené knihy nebo třeba brýlí.

ball

ELEGANTNÍ LAMPY

Toužíte-li po vzdušné a elegantní ložnici, určitě Vás osloví SILK a EOS. Kolekce svítidel EOS je pro ložnice jako stvořená. Stínidla vyrobená z husího peří působí téměř étericky, vybírat můžete z několika velikostí a čistě bílé či jemných odstínů šedé, hnědé a nově také růžové. Lampy mohou fungovat jako nástěnné, stolní či závěsné.

eos

Vzdušné lampy SILK FRANDSEN jsou vyrobené z foukaného matného opálového skla doplněného subtilní kovovou konstrukcí v provedení antik brass. Závěsná verze je dostupná ve třech velikostech, které lze zkombinovat a vytvořit tak krásné uskupení svítidel, které upoutá na první pohled. Doplnit je můžete stolní lampičkou SILK, která poskytne příjemné rozptýlené světlo.

silk

Velice elegantně působí také kolekce LILLY od značky NORDLUX. Asymetricky umístěné koule z opálového skla doplněné minimalistickou černou či mosaznou kovou konstrukcí upoutají na první pohled. Výrazné závěsné svítidlo můžete doplnit drobnější stolní či nástěnnou lampou.

lilly

NADČASOVÁ KLASIKA

Textilní lampy byly v ložnici vždy oblíbené a svoji stabilní pozici si drží i nyní. Kolekce lamp SHELBY je inspirována tradičními lampami. Kulaté textilní stínidlo, které zajistí měkké světlo, jednoduchá kovová matně lakovaná podnož a tři příjemné odstíny z ní dělají nadčasový kousek, který se Vám jen tak neomrzí. Vybírat můžete ze stolní a stojací verze.

shelby

PROSTĚ JINÁ

Lahůdkou pro milovníky extravagance bude novinková lampa TANGAN s úctyhodnou délkou 80 centimetrů. Svítidlo tvořené ocelovými kroužky s ručně vyplétanými černými jutovými provázky a zakončené odvážnými dlouhými třásněmi, to prostě nepřehlédnete. Díky vyplétanému vzoru vytváří světlo na stěnách zajímavé efekty.

tangan

Máte-li rádi věci "jinak", pak Vás možná zaujme nástěnná lampa BRODY. Tato vintage lampa tvořená kovovou deskou s dekorativními nýty a jednoduchou objímkou nabízí netradiční řešení osvětlení k posteli.

KOUZLO GEOMETRIE

Závěsné svítidlo ANTWERP od holandské značky It´s about RoMi pracuje s geometrickými tvary. Svítidlo tvoří tenké kovové linky uspořádané do pravidelných obrazců a jednoduchá objímka. Geometrické svítidlo s tenkými kovovými linkami. Dostupné je v černé, bílé či příjemném měděném odstínu.

antwerp

Na všechna svítidla vhodná do ložnice se můžete podívat ZDE.
Štítky

Autor: Veronika Chottová