+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

Nejnovější příspěvky

module-csblog-post

Jaro je tu! Připravte terasu na novou sezónu.

Jaro je tu! Připravte terasu na novou sezónu.
Pomalu, ale jistě přichází jaro! Sluníčko sílí a kromě práce na zahradě si můžeme užít první posezení na terase či balkóně se sklenkou vína či dobrotou ze zahradního grilu :-) Připravte po zimě Vaši terasu na novou sezónu. Vybrali jsme pro Vás novinky i prověřené kousky, se kterými bude Vaše posezení rozhodně stylové.

BAREVNÝ MINIMALISMUS

Ne každý touží po zemitých barvách, které jsou pro zahradní nábytek typické. Pokud máte rádi živější design, jistě Vás osloví kolekce židlí BLISS od nizozemské značky WOOOD. Minimalistické kovové židle v krásných barvách oživí terasu či balkón a vůbec se nemusíte bát kombinovat několik barev dohromady. Skvěle budou vypadat kolem kulatého stolu. Pro menší prostory se hodí kovový stůl METSU, který díky průměru 70 cm snadno zapadne. Vybírat můžete z tradiční černé, šedé, bílé nebo méně obvyklé tlumené zelené barvy. Židle jsou stohovatelné pro snažší uskladnění během zimy a díky použitému materiálu se nábytek velmi snadno udržuje.

bliss

PŘÍROZENÉ TÓNY

Dřevo, ratan nebo teak jsou v oblasti zahradního nábytku a dekorací ověřenými stálicemi. Krásně vypadají i po delší době, jsou odolné vůči poškrábání a velice příjemné na dotek. Dobře vypadají v kombinaci s krémovými odstíny, které je vhodné použít u polstrování, polštářů, koberců či přehozů. Pokud rádi lenošíte, neodoláte pohodlnému lounge křeslu VALENCIA, jehož ladné oblé křivky přímo vybízejí k odpočinku. Na prostornějších terasách či v pergolách si můžete dovolit také sedačku MONTELLA s krásně vyplétaným ratanovým rámem a měkkým krémovým polstrováním. Ratanový nábytek lze dobře doplnit i teakovým dřevem, například stolem OVIEDO či unikátními dřevěnými mísami RIO. Každá mísa je jedinečným originálem. Venkovní posezení si můžete zpříjemnit venkovními koberci. Zvolte přírodní jemné odstíny na pletených kobercích MENORCA, pokud máte raději barvy, skvělou volbou bude tkaný koberec IBIZA s růžovými akcenty na krémovém podkladu. V poslední době je oblíbený také černě barvený umělý ratan, který je velmi odolný a snadno se udržuje. Vyzkoušet ho můžete třeba na venkovních okrasných květináčích MAZO

ratan

SKANDINÁVSKÝ STYL

Naše oblíbená holandská značka ZUIVER přišla s novou kolekcí zahradních stolů a židlí VONDEL. Jednoduché přímé linie a pevný kov ve třech matných barvách. Stoly i židle mají povrch žebrovaný, díky tomu se na nich nedrží voda a snadno se udržují. Tento kovový nábytek skvěle doplní tkané venkovní koberce s geometrickými vzory MATARO a NARBONNE.

vondel

Celou nabídku zahradního nábytku a doplňků si můžete prohlédnout ZDE.

Autor: Veronika Chottová