+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

Rohové pohovky

product

Pohovka rohová levá LISA WOOOD 280 cm ,textil světle šedý omyvatelný

373954-N

Dostupnost: doba dodání 2-3 týdny

42 874 Kč

Přidat Odebrat

Pohovka rohová levá LISA WOOOD 280 cm ,textil světle šedý omyvatelný je pohodlná rohová pohovka čalouněná odolnou tkanou látkou proti znečištění.

prošívaná; má volné opěradla a sedáky se zipem
- v 87 cm x š 280 cm x h 170 cm

Každý, kdo hledá vysoký komfort sezení  je pohovka LISA ta pravá ve výběru pohovek. Díky svému robustnímu designu je rohová pohovka Lisa z kolekce WOOOD krásným místem odpočinku v každém interiéru. Světle šedé čalounění má světlou melanž a snadno tak splyne s různými styly bydlení. Volné polštáře dodávají pohovce objemný vzhled a zvou vás k odpočinku.

Materiál
Rohová pohovka Lisa je vyrobena z dřevěného rámu s certifikátem FSC vyrobeného z dřevotřískové desky, borovice a buku. Komfort sezení zajišťuje silikonová pěna 3538 a pružiny. Rohová pohovka Lisa je čalouněna vysoce odolnou látkou. Naše Harby je tkaná látka s jemnou barevnou směsí a měkkým úchopem. Stylová směs materiálu je vyrobena ze 100% materiálu Harmolan PP, což z něj činí odolnou volbu. Harmolan PP lze recyklovat až 10krát a výroba syntetických nití nevyžaduje žádnou spotřebu vody a chemikálií. S Martindale 25 000 je tkanina vhodná pro přiměřeně intenzivní použití v domácnosti a zůstává v dobrém stavu.

Rozměry
Rohová pohovka Lisa má celkovou výšku 87 cm a celkovou šířku 280 cm. Výška sedáku je 45 cm a šířka sedáku po celé pohovce je 246 cm. Hloubka sedáku sedací části je 59 cm, hloubka sedáku je 138 cm. Volná opěradla a sedáky obsahují zip a mají pohodlnou tloušťku 20 cm. Na obou stranách pohovky je loketní opěrka vysoká 63 cm a široká 19 cm. Nohy rohové pohovky Lisa mají výšku 1,8 cm a průměr 6 cm.
Návod 
na údržbu tkaná tkanina Harby se snadno udržuje.

Tkanina je odolná proti vodě a nečistotám a je velmi stálobarevná. Udržujte látku čistou jednou týdně pomocí vysavače a kartáče na nábytek. Odolné skvrny lze snadno odstranit mírně vlhkým hadříkem a jemným detergentem; V případě tkanin světlé barvy může být zředěné bělidlo velmi užitečné proti odstraňování skvrn. Vzhledem k tomu, že tkanina Harby již byla ošetřena, impregnace se již nepovažuje za nezbytnou.

Dodávka
Rohová pohovka Lisa je dodávána ve dvou baleních. Části pohovky lze snadno spojit pomocí držáků. Obě části pohovky jsou čalouněny ze všech stran. Pro ochranu tvrdých podlah umístěte plstěné klouzání pod nohy.

Na vyžádání zapůjčíme vzorník látek,viz.obrázek

Dopravu zajišťujeme TOPTRANSEM ZDARMA podle našich obchodních podmínek a sekce Doprava a platba
  • Výrobce: DEEEKHOORN
  • Rozměry ŠxVxH: v 87 cm x š 280 cm x h 170 cm
  • Použité materiály: textil omyvatelný
  • Materiál: textil
  • Barva: šedá
  • Poznámka: světle šedá

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Napsat svou recenzi

Pohovka rohová levá LISA WOOOD 280 cm ,textil světle šedý omyvatelný

Pohovka rohová levá LISA WOOOD 280 cm ,textil světle šedý omyvatelný

Napsat svou recenzi

ostatní produkty ve stejné kategorii.