+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

Rohové pohovky

product
Zobrazit v plné velikosti

Pohovka rohová levá BEAN 305 cm, kůže koňaková

375689-C

Dostupnost: doba dodání 2 týdny

48 074 Kč

Přidat Odebrat

Pohovka rohová levá BEAN 305 cm, kůže koňaková je velmi pohodlná, čalouněná ve vzhledu kůže (70 % kožené vlákno / 30 % polyester) 30.000 Martindale. Pevná rohová pohovka má hrubý a objemný design

Rozměry: V 73 cm x Š 305 cm x H 96/175 cm

Kolekce sedacích souprav BEAN pochází z holandské značky interiérového designu WOOOD a díky robustnímu designu poskytuje pevný základ pro vaše posezení. Bean je známý svými jednoduchými liniemi, velkorysými možnostmi tkanin a vysokým komfortem sezení. Nízké nohy a všestranná kvalita čalounění zajišťují, že předmět Bean vypadá robustně, ale klidně. Mnoho verzí lze donekonečna kombinovat, Go Big with Bean!

Materiál
Rám Bean se skládá ze dřeva s certifikátem FSC, jako jsou: dřevotřískové desky, bukové dřevo, borovice a překližka. Sedák má výplň z pěny T37, normální pěny s dlouhou životností, a HR30, pěny s vysokou elasticitou, dynamickou tvarovou stálostí a zajišťuje vysoký uživatelský komfort. Pěna má vysokou propustnost vzduchu a rychle se vrací do původního tvaru. Zadní polštář je vyplněn stejnou pěnou pro pohodlné sezení.

Náš kožený vzhled Copa má jedinečný vzhled a díky použití zbytků kůže je udržitelnou volbou! Kožený vzhled se skládá ze 70% hovězí kůže, 30% polyesteru a má Martindale 30,000. Materiál se skládá ze dvou částí: spodní vrstva se skládá z recyklovaných kožených vláken, což jí dává svůj přirozený vzhled. Horní vrstva je polyesterová krycí vrstva, která chrání kůži a zabraňuje nerovnostem. Díky tomu je to robustní kombinovaná tkanina. Mikrovlákno je pletené z velmi malých syntetických vláken. Tato výrobní technika zajišťuje robustnost a jemný, měkký pocit. Látka je velmi stálobarevná. Během používání bude vzhled a struktura tkaniny vykazovat více svých přirozených vlastností, ale to nemění trvanlivost a kvalitu.

Rozměry
- Výška: 73 cm - Šířka: 305 cm - Hloubka: 96/175 cm - Výška sedáku: 45 cm - Celková šířka sedáku: 241 cm - Šířka sedáku lenoška: 112 cm - Hloubka sedáku: 69 cm - Hloubka sedáku lenoška: 145 cm - Výška loketní opěrky: 29 / 73 cm - Šířka loketní opěrky: 32 cm - Výška zad: 29 / 73 cm - Výška nohou: 2 cm
- Hmotnost: 137 kg - Maximální zatížení: 100 kg
na sedadlo

Údržba
Tuto kombinovanou látku čistěte jednou týdně vlhkým hadříkem. Skvrny? K odstranění skvrny použijte neutrální mýdlo a osušte vlhkým hadříkem, rozhodně netřete. Tření vede k lehkým skvrnám v tkanině. Neumisťujte nábytek na přímé sluneční světlo, může to způsobit světelné skvrny. Odbarvená recyklovaná kůže nikdy nezíská zpět svou původní barvu. Kožený vzhled Copa nepotřebuje impregnaci, ošetření koženým tukem se velmi nedoporučuje.

Dodávka
Tato rohová pohovka je dodávána ve dvou baleních. Prvky lze snadno propojit pomocí držáků. U tvrdých podlah umístěte plstěné klouzání pod nohy. Tím se zabrání poškození podlahy.


Na vyžádání zapůjčíme vzorník ekokůží,viz.obrázek


Dopravu zajišťujeme TOPTRANSEM ZDARMA podle našich obchodních podmínek a sekce Doprava a platba
  • Výrobce: DEEEKHOORN
  • Rozměry ŠxVxH: V 73 x W305 x H 96/175 cm
  • Použité materiály: 70% hovězí kůže, 30% polyesteru
  • Váha v kg: 137
  • Materiál: kůže
  • Barva: hnědá

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Napsat svou recenzi

Pohovka rohová levá BEAN 305 cm, kůže koňaková

Pohovka rohová levá BEAN 305 cm, kůže koňaková

Napsat svou recenzi

ostatní produkty ve stejné kategorii.