+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

Designové židle

product
Zobrazit v plné velikosti

Křeslo otočné NIKA WOOOD boucle taupe polyester

377332-T

Dostupnost: doba dodání 2 týdny

13 473 Kč

Přidat Odebrat

Křeslo otočné NIKA WOOOD boucle taupe polyester je velkorysé otočné křeslo čalouněné v koženém vzhledu (100% polyester), otočíte se v mžiku správným směrem!
Rozměry: v 92 cm x š 65 cm x h 92 cm

Otočné křeslo Nika z kolekce Exclusive holandské značky WOOOD má uvolněný vzhled a vyznačuje se nadčasovým prošíváním. Sedák a opěradlo jsou čalouněny módní hrubou melanžovou látkou (100 % polyester, Martindale 30 000) v teplém odstínu šedé. Základna je vyrobena z kovu s černým práškovým nátěrem. Nika vás zve k odpočinku!

Materiál
Silná melanžová tkanina Barre je vhodná pro intenzivní domácí použití s Martindale 30.00. Hrubá melanžová vazba dodává látce plný a hluboký vzhled. Polyesterové nitě jsou zbarveny nit po niti, což dává tkanině krásnou, hlubokou barevnou směs s jasným vzorem vazby. Vzhledem k hrubé vazbě je Barre mírně náchylný ke smyčkám, takže se vyhněte kontaktu s ostrými předměty, jako jsou hřebíky nebo zipy, kdykoli je to možné.

Rozměry
- Výška: 92 cm - Šířka: 65 cm - Hloubka: 92 cm - Výška sedáku: 43 cm - Šířka sedáku: 69/57 cm - Hloubka sedáku: 53 cm - Výška nohou: 26 cm - Šířka nohavic: 74 cm - Tloušťka nohy: 4x 4x2 cm - Rozteč nohou: 49 cm- Nosnost: 120 kg - Hmotnost: 14 kg


Údržba
Na skvrny položte na skvrnu mírně navlhčený hadřík a nechte skvrnu absorbovat. Opláchněte hadřík a opakujte postup, dokud se skvrna již nevylučuje. Použijte neutrální mýdlo pro tvrdohlavé skvrny. Pozor na přímé sluneční světlo, může to způsobit zabarvení některých barev tkanin. Tkanina Barre melanž byla ošetřena chráničem teflonové tkaniny. Tato úprava vytváří ochranu kolem každého vlákna, díky čemuž je tkanina odolná vůči postříkání, nečistotám a prachu. Impregnace již není z tohoto důvodu nutná.

Dodávka
Zboží je dodáváno v jednom balení. Nohy lze snadno sestavit pomocí dodaného montážního návodu. Chcete-li chránit tvrdé podlahy, umístěte plstěné klouzání na spodní stranu nohou.
  • Výrobce: DEEEKHOORN
  • Rozměry ŠxVxH: v 92 cm x š 65 cm x h 92 cm
  • Použité materiály: boucle (100% polyester)
  • Váha v kg: 14
  • Materiál: polyester
  • Barva: béžová

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Napsat svou recenzi

Křeslo otočné NIKA WOOOD boucle taupe polyester

Křeslo otočné NIKA WOOOD boucle taupe polyester

Napsat svou recenzi

ostatní produkty ve stejné kategorii.