+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

Jídelní a barové stoly

product
Zobrazit v plné velikosti

Jídelní stůl kulatý MAGGIE Ø 120 cm, kov černý, deska mangové dřevo

373547-N

Dostupnost: doba dodání 2 týdny

32 372 Kč

Přidat Odebrat

Jídelní stůl kulatý MAGGIE Ø 120 cm, kov černý, deska mangové dřevo má kovový rám se starožitným černým povlakem a desku z mangového dřeva, stůl má dostatek prostoru pro 4-5 osob.

Rozměry: V 76 cm x Ø 120 cm

Hledáte ideální jídelní stůl pro útulné stolování ve vaší oblíbené společnosti? Pak je jídelní stůl MAGGIE z kolekce Exclusive holandské značky WOOOD tím pravým! Stůl Maggie zabírá málo místa, ale díky svému kulatému tvaru přináší spoustu útulnosti.

Materiál
Stůl Maggie je vyroben z kombinace dvou silných materiálů. Robustní kulatá noha je vyrobena z kovu se starožitným černým práškovým nátěrem, velmi snadno se udržuje a nabízí velkou stabilitu. Deska stolu je vyrobena z mangového dřeva s průhledným lakem, zrnité znaky jsou jasně viditelné, což vytváří teplý, přirozený vzhled.

Rozměry
- Výška: 76 cm - Šířka: 120 cm - Hloubka: 120 cm - Horní tloušťka: 3 cm - Výška nohy: 73 cm - Tloušťka nohy Ø: 19/55 cm

Údržba
Dřevěný nábytek Mango se snadno udržuje. Můžete je snadno udržet bez prachu a skvrn pomocí mírně navlhčeného, čistého hadříku. Výrobky z mangového dřeva jsou určeny pouze pro vnitřní použití. Další ošetření nebo ochrana je možná s průhledným povlakem, ale nepovažuje se za nezbytnou pro prvních několik let. Vždy se poraďte s odborníkem na barvy pro radu a informace týkající se ošetření mangového dřeva.

Dodávka
Jídelní stůl Maggie je dodáván ve dvou balíčcích. Jídelní stůl lze snadno sestavit pomocí jasného montážního návodu. Umístěte plstěné kluzy na spodní stranu, abyste chránili tvrdé podlahy.
  • Výrobce: DEEEKHOORN
  • Rozměry ŠxVxH: V 76 cm x Ø 120 cm
  • Použité materiály: kov,mangové dřevo
  • Váha v kg: 30
  • Materiál: dřevo
  • Barva: hnědá

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Napsat svou recenzi

Jídelní stůl kulatý MAGGIE Ø 120 cm, kov černý, deska mangové dřevo

Jídelní stůl kulatý MAGGIE Ø 120 cm, kov černý, deska mangové dřevo

Napsat svou recenzi

ostatní produkty ve stejné kategorii.