+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

Jídelní a barové stoly

product
Zobrazit v plné velikosti

Jídelní stůl TABLO Utrecht, WOOOD, 200x90 cm, mangové dřevo a černý kov, nohy A

373885-U

Dostupnost: doba dodání 2-3 týdny

18 067 Kč

Přidat Odebrat

Jídelní stůl TABLO Utrecht, 200x90 cm, mangové dřevo a černý kov, nohy A  pochází z nabídky holandské firmy WOOOD.


Stylový jídelní stůl s robustní deskou
- Stolní deska ze směsi přírodního mangového dřeva
- Spodní rám z matně černého kovu s práškovým nástřikem, nohy ve tvaru A
- V 78 cm x Š 200 cm x H 90 cm

Vytvořte si ideální jídelní kout s prvky ze série Tablo od holandské značky interiérového designu WOOOD. Tablo má mnoho možností kombinací a různých velikostí, abyste si zařídili jídelní kout přesně tak, jak se vám líbí. Vyberte si například tuto elegantní variantu mangového dřeva se štíhlou utrechtskou nohou pro nadčasový efekt.

Materiál
Mangové dřevo je známé svou teplou zlatohnědou barvou, odolným růstem a dlouhou životností. Mangové dřevo se také vyznačuje jasně viditelnou kresbou a barevnými nuancemi. Zrno, žlutá záře nebo tmavé linie a suky zajišťují, že každý kus mangového dřeva je jedinečný. Protože mangové dřevo je velmi pevné a patří k tvrdším dřevům, předmět z mangového dřeva se jen tak nepoškodí.

Kov v kolekcích WOOOD má různé povrchové úpravy, jako je práškové lakování a mosaz / starožitná mosaz. Práškové lakování poskytuje luxusní matný vzhled a chrání kov po celý život. Práškový lak je lak, který je připevněn ke kovu pomocí vysokých teplot.

Rozměry
- Výška: 78 cm
- Šířka: 200 cm
- Hloubka: 90 cm
- Tloušťka desky stolu: 5 cm
- Výška nohy: 72 cm
- Šířka noh: 10 cm
- Hloubka noh: 79 cm
- Hmotnost: 55,5 kg
- Maximální zatížení: 150 kg

Údržba
Nábytek z mangového dřeva se snadno udržuje. Snadno je udržíte bez prachu a skvrn mírně navlhčeným čistým hadříkem. Výrobky z mangového dřeva jsou určeny pouze pro vnitřní použití. Dodatečná úprava nebo ochrana je možná pomocí transparentního nátěru, ale prvních několik let se to nepovažuje za nutné. Vždy se poraďte s odborníkem na barvy, který vám poskytne rady a informace týkající se ošetřování předmětu z mangového dřeva.

Všechny naše kovy v kolekci byly důkladně ošetřeny, a proto nevyžadují opětovné ošetření. Dojde-li k poškození kovu, obraťte se na odbornou lakovnu. Ošetřený kov se snadno udržuje v čistotě mírně navlhčeným hadříkem a jemným čisticím prostředkem, následné vysušení povrchu zajišťuje výsledek bez šmouh.

Dodávka
Stoly Tablo Utrecht se dodávají baleno ve třech kartonech. Stůl lze snadno sestavit pomocí dodaného montážního návodu. Noha Utrecht je dodávána samostatně a díky vzoru vrtání se snadno montuje pod desku stolu Tablo. Pro ochranu tvrdých podlah umístěte plstěné kluzáky na spodní stranu nohou.

  • Výrobce: DEEEKHOORN
  • Rozměry ŠxVxH: Délka: 200 cm Šířka: 90 cm Výška: 78 cm
  • Použité materiály: mangové dřevo, černý kov
  • Váha v kg: 55,5
  • Barva: přírodní

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Napsat svou recenzi

Jídelní stůl TABLO Utrecht, WOOOD, 200x90 cm, mangové dřevo a černý kov, nohy A

Jídelní stůl TABLO Utrecht, WOOOD, 200x90 cm, mangové dřevo a černý kov, nohy A

Napsat svou recenzi

ostatní produkty ve stejné kategorii.