+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

Jídelní a barové stoly

product
Zobrazit v plné velikosti

Barový stůl KOLBY WOOOD, Ø 70 cm, mangové dřevo, černý

373977-Z

Dostupnost: doba dodání 2-3 týdny

10 910 Kč

Přidat Odebrat

Originální barový stůl KOLBY, mangové dřevo, černý zajistí příjemný večer, ať už si dáváte sklenku s přáteli nebo dobrou single večeři.


Barový stůl s minimalistickým designem
- Vyrobeno z mangového dřeva v černé barvě
- Část série Kolby
- V 105 cm x Ø 70 cm

Nekonečné pití na stole v minimalistickém designu se syrovým okrajem můžete zažít se sérií Kolby bar z kolekce Exclusive holandské značky interiérového designu WOOOD. Kolby je známý svým jednoduchým designem, hrubým zpracováním dřeva a temně černým povrchem. Praktické a robustní, ideální pro tvrdý styl interiéru.

Materiál
Mangové dřevo je známé svou teplou zlatohnědou barvou, odolným růstem a dlouhou životností. Mangové dřevo se také vyznačuje jasně viditelnou kresbou a barevnými nuancemi. Zrno, žlutá záře nebo tmavé linie a suky zajišťují, že každý kus mangového dřeva je jedinečný. Mangové dřevo je velmi pevné a patří k tvrdším dřevům, takže předmět z mangového dřeva se jen tak nepoškodí.

Rozměry
- Výška: 105 cm
- Šířka: 70 cm
- Hloubka: 70 cm
- Nosnost: 50 kg
- Hmotnost: 25 kg

Údržba
Nábytek z mangového dřeva se snadno udržuje. Snadno je udržíte bez prachu a skvrn mírně navlhčeným čistým hadříkem. Výrobky z mangového dřeva jsou určeny pouze pro vnitřní použití. Dodatečná úprava nebo ochrana je možná pomocí transparentního nátěru, ale prvních několik let se to nepovažuje za nutné. Vždy se poraďte s odborníkem na barvy, který vám poskytne rady a informace týkající se ošetřování předmětu z mangového dřeva.

Dodávka
Zboží je dodáváno ve dvou balíčcích. Barový stůl lze snadno sestavit pomocí dodaného montážního návodu. Pro ochranu tvrdých podlah umístěte plstěné kluzáky na spodní stranu nohy.

  • Výrobce: DEEEKHOORN
  • Rozměry ŠxVxH: Ø 70 cm, výška 105 cm
  • Váha v kg: 25
  • Materiál: dřevo
  • Barva: černá

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Napsat svou recenzi

Barový stůl KOLBY WOOOD, Ø 70 cm, mangové dřevo, černý

Barový stůl KOLBY WOOOD, Ø 70 cm, mangové dřevo, černý

Napsat svou recenzi

ostatní produkty ve stejné kategorii.