+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

Konferenční a odkládací stolky

product
Zobrazit v plné velikosti

Odkládací stolek SUUS WOOOD Ø 35 cm kovový zlatý

390932-G

Dostupnost: doba dodání 2 týdny

2 450 Kč

Přidat Odebrat

Odkládací stolek SUUS WOOOD Ø 35 cm kovový zlatý je tenký a vzdušný odkládací stolek vyrobený z práškově lakovaného kovu k dispozici ve zlatém provedení.
Rozměry: V 46 cm x Ø 35 cm

Silný ve své jednoduchosti, to je design odkládacího stolku Suus. Suus pochází z kolekce holandské interiérové značky WOOOD a je velmi lehký. Suus můžete snadno umístit jako odkládací stolek vedle pohovky, vedle skříňky jako stůl pro květinu nebo můžete Suus vzít ven jako příležitostný stůl vedle pohovky.

Materiál
Kov v našich kolekcích má různé povrchové úpravy, jako je práškové lakování a mosaz / starožitná mosaz. Prášková barva poskytuje luxusní matný vzhled a chrání kov po celý život. Prášková barva je lak, který je spojen s kovem pomocí vysokých teplot.

Rozměry
Tento tenký odkládací stolek má výšku 46 cm a průměr 35 cm. Odkládací stolek má nosnost 10 kg, pokud je rovnoměrně rozložen nebo centrálně umístěn. Samotný stůl váží necelé 4 kg.

Údržba
Všechny naše kovy ze sběru byly důkladně ošetřeny, a proto nevyžadují žádné opětovné zpracování. Pokud by došlo k poškození kovu, obraťte se na specializovanou lakovnu. Ošetřený kov se snadno čistí mírně vlhkým hadříkem a jemným čisticím prostředkem, následné vysušení povrchu zajistí výsledek bez šmouh.

Dodávka
Odkládací
stolek je dodáván v jednom balení, kompletně smontovaném. Pro ochranu tvrdých podlah umístěte plstěné kluzáky na dno. Suus není vhodný pro venkovní použití, proto příležitostný stůl skladujte uvnitř ihned po venkovním použití.
  • Výrobce: DEEEKHOORN
  • Rozměry ŠxVxH: V 46 cm x Ø 35 cm
  • Váha v kg: 3,1
  • Materiál: kov
  • Barva: zlatá
  • Poznámka: nosnost 10 kg

Související produkty

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Napsat svou recenzi

Odkládací stolek SUUS WOOOD Ø 35 cm kovový zlatý

Odkládací stolek SUUS WOOOD Ø 35 cm kovový zlatý

Napsat svou recenzi

ostatní produkty ve stejné kategorii.