+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

Křesla

product
Zobrazit v plné velikosti

Křeslo VOGUE BePureHome, nohy černé, samet pistáciový

800748-P

Dostupnost: doba dodání 10-12 týdnů, výroba na zakázku!

8 796 Kč

Přidat Odebrat

Elegantní a pohodlné křeslo VOGUE s černými kovovými nohami a v sametovém potahu v pistáciové barvě je novinkou léta 2023 od holandského výrobce BePureHome. S křeslem Vogue získáte stylové křeslo do vašeho domova. Tento skvělý nadčasový kousek má velmi pohodlné sezení. Skutečný přínos! Odpočinek nikdy nebyl tak stylový.

- Potaženo lehkým sametem (100% polyester)
- V 69 cm x Š 57 cm x H 70 cm

Materiál
Základna křesla Vogue je vyrobena z kovu s matnou černou práškovou barvou. Kostra sedáku je vyrobena z kombinace dřevotřísky a překližky. Sedák obsahuje elastické popruhy a pěnu T3542, která vytváří mírně pevné sedadlo, které poskytuje hodiny pohodlného sezení. Opěradlo je vyplněno pěnou T2120.

Naše sametová látka Jarra působí luxusním dojmem. Látka je příjemná na dotek a má příjemný lehký lesk. Jarra velvet se skládá ze 100% polyesteru a má plnou a těžkou kvalitu. Materiál je tedy vhodný pro intenzivní používání (Martindale 100 000). Kromě stylového designu zůstává sametová látka krásná po dlouhou dobu. Naše látka Jarra se snadno nežmolkuje a je stálobarevná. Látka je k překvapení mnohých velmi snadno udržovatelná.

Rozměry
Křeslo Vogue má celkovou výšku 69 cm, celkovou šířku 57 cm a hloubku 70 cm. Výška sedu je 44 cm a hloubka sedu 54 cm. Šířka sedáku je 54 cm. Dvě přední nohy mají výšku 25 cm, zadní nohy mají výšku 22,5 cm a všechny čtyři mají průměr 2 cm.

Návod na péči
Malé skvrny lze snadno odstranit otíráním savým hadříkem. Větší skvrny lze snadno odstranit jemným čisticím prostředkem a hadříkem z mikrovlákna. V případě potřeby použijte fén na urychlení schnutí skvrny. Udržujte dostatečnou vzdálenost, aby se látka nespálila. Poté lze látku kartáčovat sametovým kartáčem. Tento kartáč je velmi dobrý pro týdenní údržbu. Impregnace se u našich sametů a plyšových látek důrazně nedoporučuje

Zboží bude pro Vás vyrobeno a dodáno na zakázku - z tohoto důvodu Vás požádáme o zálohu.
Dopravu zajišťujeme TOPTRANSEM podle našich obchodních podmínek a sekce Doprava a platba

  • Výrobce: DEEEKHOORN
  • Rozměry ŠxVxH: 57x69x70 cm
  • Použité materiály: 100% polyester (samet), dřevo, kov
  • Materiál: polyester
  • Barva: pistáciová zelená
  • Poznámka: zakázková výroba (obchodní podmínky 4.7 a 5.1)

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Napsat svou recenzi

Křeslo VOGUE BePureHome, nohy černé, samet pistáciový

Křeslo VOGUE BePureHome, nohy černé, samet pistáciový

Napsat svou recenzi

ostatní produkty ve stejné kategorii.