+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

Křesla

product

Křeslo SARA WOOOD, dřevěné nohy černé, khaki samet

375690-KG

Dostupnost: doba dodání 2-3 týdny

6 392 Kč

Přidat Odebrat

Křeslo SARA WOOOD, dřevěné nohy černé, khaki samet

Nápadně subtilní díky svým přátelským tvarům
- Luxusně měkké čalounění
- Část sbírky Sara
- V 71 cm x Š 59 cm x H 70 cm

Štíhlá, subtilní a přátelská ve formě. Série Sara z kolekce holandské interiérové ​​značky WOOOD se skládá z různých modelů a velké škály základních i trendových barev. Měkce zaoblené rohy v kombinaci s pohodlným čalouněním zajistí, že Sara zaujme v každém interiéru! Vysoké dřevěné nohy dodávají designu atmosféru, takže váš oblíbený předmět Sara snadno zapadne do jakéhokoli obytného prostoru. Která Sára brzy obohatí váš domov?

Materiál
Sara je vyrobena z kombinace tvrdého dřeva s certifikací FSC a MDF. Sedák je vyplněn pěnou VP35 a opěrák obsahuje pěnu VP21, která poskytuje pevný, podpůrný komfort sezení. Pěnový sedák drží tvar pevnými elastickými pásy. Nohy jsou vyrobeny z březového dřeva.

Sara je potažena lehkým lesklým sametem. Naše sametová látka Jarra má luxusní vzhled. Látka je příjemná na dotek a má příjemný lehký lesk. Velvet Jarra se skládá ze 100% polyesteru a má plnou a těžkou kvalitu. Materiál je tedy vhodný pro intenzivní používání (Martindale 100 000). Kromě stylového designu zůstává sametová látka krásná po dlouhou dobu. Naše látka Jarra se snadno nežmolkuje a je stálobarevná. Látka je k překvapení mnohých velmi snadno udržovatelná.

Rozměry
- Výška: 71 cm
- Šířka: 59 cm
- Hloubka: 70 cm
- Výška sedáku: 44 cm
- Šířka sedáku: 56 cm
- Hloubka sedáku: 53 cm
- Výška opěradla: 27 cm
- Výška noh: 25 cm
- Rozměr nohy: Ø 3 cm
- Hmotnost: 9 kg
- Maximální nosnost: 90 kg

Údržba
Malé skvrny lze snadno odstranit otřením savým hadříkem. Větší skvrny lze odstranit jemným čisticím prostředkem a hadříkem z mikrovlákna. V případě potřeby použijte fén, abyste skvrnu rychleji vysušili. Udržujte dostatečný odstup, aby se látka nespálila. Poté lze látku kartáčovat sametovým kartáčem. Tento kartáč je velmi dobrý pro týdenní údržbu. Impregnace se u našich sametů důrazně nedoporučuje.

Dodávka
Výrobek je dodáván v jednom balení. Nohy lze snadno sestavit pomocí přiloženého montážního návodu. Pro ochranu tvrdých podlah umístěte plstěné kluzáky na spodní stranu nohou. Kolekce Sara je vhodná pouze pro vnitřní použití.


Dopravu zajišťujeme TOPTRANSEM podle našich obchodních podmínek a sekce Doprava a platba

  • Výrobce: DEEEKHOORN
  • Rozměry ŠxVxH: V 71 cm x Š 59 cm x H 70 cm
  • Použité materiály: 100% polyester, výplň, dřevo
  • Materiál: samet
  • Barva: khaki

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Napsat svou recenzi

Křeslo SARA WOOOD, dřevěné nohy černé, khaki samet

Křeslo SARA WOOOD, dřevěné nohy černé, khaki samet

Napsat svou recenzi

ostatní produkty ve stejné kategorii.