+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

Nejnovější příspěvky

module-csblog-post

Návrat sametu - nábytek plný elegance

Návrat sametu - nábytek plný elegance
Luxusní jemný materiál zažívá doslova renesanci a designéři ho s oblibou používají v nových kolekcích nábytku. Ponořte se do měkkého sametového světa plného nádherných barev a užijte si pohodlné křeslo či sedačku.

KDE SE VZAL TU SE VZAL

Samet platil po staletí za luxusní materiál, který si mohli dovolit jen Ti nejbohatší. Počátky výroby tohoto jemného materiálu sahají až do 3. století př.n.l. v Číně, podle některých dokonce až do starověkého Egypta. V Evropě zažíval samet zlatou éru v 17. století, kdy byl nábytek považován za umění hodné malby či sochařství a stal se nástrojem reprezentace a demonstrace bohatství a moci. Samet i nejkrásnější nábytek se vyráběl v Itálii, odkud vzory převzal zbytek Evropy. Dnes zažívají sametové potahy svoji renesanci, jejich moderní varianty jsou stále příjemné na dotek, měkoučké, elegantní, zároveň ale dostupné a snadno udržovatelné.

VZDUŠNÉ RETRO


Krásná kolekce nábytku GLAM s luxusním potahem manchester má neokoukaný šmrnc a lehký retro nádech. Díky subtilní kovové konstrukci působí sedačky i křesla velmi vzdušně, bohaté polstrování zase zajistí komfortní sezení. Nábytek je nabízen ve třech barevných kombinacích a zahrnuje křesla, pohovky a taburetky v několika velikostech. Světle šedý potah kombinovaný se zlatou podnoží působí téměř étericky, černo-zlatá kombinace je zárukou elegance a výrazná kombinace medové barvy a černé podnože potěší všechny, kteří hledají šmrncovní kousek s mladou duší. A pozor - tato kolekce myslí i na majitele menších bytů, pohovku s délkou pouhých 124 cm umístíte opravdu snadno. Taburetky pak mohou sloužit jako příležitostné sezení pro návštěvy.

glam

DÁVNÉ ČASY

Luxusní pohovka ve stylu art deco s černou podnoží s jemným mosazným detailem Vás přenese do časů plných elegance. Výrazný tvar, tři krásné nadčasové barvy (pink, deep blue a black) osloví každého milovníka interiérového designu. Pohovka KATE je nejen krásná, ale také vysoce praktická. Díky kvalitní konstrukci z borovicového dřeva se může pochlubit nosností 160 kg a sametový potah nabízí odolnost více než 25.000 Martindale.

Kate pohovka


Kate 2 pohovka

Milovníci uceleného řešení sedacího nábytku najdou v kolekci také křeslo ve dvou velikostech - pořádné pohodlné LOUNGE KATE s téměř metrovou šíří, ve kterém můžete lenošit s nohama nahoře třeba s oblíbenou knihou, a také subtilnější křeslo KATE, které najde uplatnění i v menším interiéru. Vše opět ve třech barvách ladících se sedačkami.

kate křeslo


VESELÝ TABURET

Osobitý taburet BUBBLY ve třech veselých barvách s ozdobným mosazným kroužkem Vám zaručeně zvedne náladu. Je malý, je stylový a s nosností 110 kg unese i pořádného chlapa. 

bubbly


KRÁLOVSKÉ POSEZENÍ

S kolekcí ROYAL Vás čeká doslova královské posezení. Denní lůžka jsou opět v kurzu. Prvek klasické elegance vnese do Vašeho interiéru pohodlná lenoška ROYAL VELVET, na které můžete odpočívat, kdykoliv Vás napadne. Skvěle se hodí k odpočinku do kanceláře, obývacího pokoje nebo třeba do haly. V obýváku můžete lenošku doplnit stylovou pohovkou a komfortními křesílky s kulatým opěradlem. Všechny kousky z kolekce jsou dostupné ve čtyřech parádních barvách - elegantní černé, nadčasové karamelové, jemné růžové a luxusní zelené.

royal



PÁNSKÁ KLASIKA

Nejen pánské pracovně bude slušet charismatická sedačka CHESTER inspirovaná slavnou klasikou z 20. let. Tradiční kůži nahradil moderní sametový materiál, který zachovává pocit luxusu a je velmi příjemný na dotek. Dekorativní prošívání s čalouněnými knoflíky, vyřezávané dřevěné nožičky, bohaté polstrování a oblé tvary Vás upoutají na první pohled. Oblíbená sedačka je dostupná již v sedmi barevných provedeních.

chester



Líbí se Vám samet, ale nenašli jste ten pravý kousek? Na kompletní nabídku nábytku v sametu se můžete podívat ZDE.
Štítky

Autor: Veronika Chottová