+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

Nejnovější příspěvky

module-csblog-post

Designové židle, které mají šmrnc

Designové židle, které mají šmrnc
Cítit se příjemně na místě, kde stolujeme, chce asi každý z nás. A jídelní židle je spolu se stolem (a jídlem :-)) tou nejdůležitější položkou :-) Vybrali jsme pro Vás pohodlné, krásné a praktické jídelní židle, které Vám zpříjemní každodenní hodování.

SAMET, RETRO a PODRUČKY

Židle z nových kolekcí spojuje několik atributů - jemný sametový potah, který Vás pohladí na kůži, ale snadno se udržuje, praktické područky, které zajistí pohodlí pro Vaše ruce i při delším stolování a design inspirovaný retro stylem. Krásným zástupcem takové jídelní židle je židle HAILY, dostupná ve čtyřech výrazných barevných provedeních - oranžové, zlaté, zelené a vínové. My si okamžitě zamilovali vzdušnou kovovou konstrukci i elegantně řešenou obloukovou zádovou opěrku. Navzdory kovové konstrukci židle krásně vypadá i v kombinaci s masivním dřevěným jídelním stolem a hodí se i do menších interiérů.

HAILY

Kdo má více místa a chce se v židli takzvaně i trochu "zhoupnout", ocení jistě židli STITCHED. Robustnější rámová konstrukce dovoluje ono pohoupání, zároveň ale udržuje židli velice stabilní. Područky i sedák jsou bohatě polstrované, takže Vás určitě nebude nikde nic tlačit. Dekorativní prošití je pak už jen třešničkou na dortu. Židle je opět dostupná v několika moderních barvách - námořní modré, jemné olivové, módní starorůžové či neobvyklé švestkové. Tato židle se dobře hodí i do domácí pracovny.

stitched

Pokud Vám sametový potah nevyhovuje, nevěšte hlavu. Krásné jídelní židle CLOUD od dánské značky DANFORM má zajímavě tvarovaný sedák v praktické ekokůži doplněný o pevnou kovovou podnož. Sedák v ekokůži oceníte zejména při stolování s menšími dětmi, veškeré nečistoty jednoduše otřete hadříkem. 

cloud

NA VYSOKÉ NOZE

Barové pulty a kuchyňské ostrůvky jsou dnes oblíbeným řešením zejména u spojených kuchyní a obývacích pokojů. Ty správné barové židličky Vám zpříjemní každodenní snídani či posezení u sklenky vína. Důležité je zvolit především správnou výšku barové židle. Zpravidla se vyrábějí ve dvou provedeních - takzvaném "counter" vhodném k běžné výšce kuchyňské linky či ostrůvku a standardní výšce vhodné ke zvýšenému barovému pultu. Barová židle FRANKY STOOL je dostupná v obou provedeních a vybírat můžete z měkkých sametových potahů či snadno omyvatelných potahů z ekokůže. Jednoduchý tvar sedáku kombinovaný s kovovou podnoží je nadčasový a velmi dobře kombinovatelný.

FRANKY

Chcete-li něco luxusního a naprosto neobvyklého, máme pro Vás barovku FLOR. Polstrovaný sedák s detailním prošitím ve tvaru diamantu a elegantní podnož v neokoukané barvě růžového zlata dělají z tohoto kousku zaručený eye-catcher. Opěrka na nohy je kombinací ocelové tyče a dřevěného válečku. Tato židle se výborně hodí do interiéru s původními prvky a retro kousky, dobře funguje také s mramorovou deskou. V kolekci FLOR navíc najdete také jídelní židle a jídelní židle s područkami ve stejném designu.

FLOR

Pro milovníky klasického skandinávského stylu je tu barová židle ALBERT Kuip. Tato úspěšná řada židlí kombinuje masivní světlé dřevo s polypropylenovými sedáky s pastelových barvách. Výhodou je minimalistický styl a snadná údržba. Na výběr máte ze dvou výšek a šesti barev. V této řadě najdete i klasické jídelní židle, můžete tak celou jídelnu pěkně propojit.

ALBERT

JÍME PŘI PRÁCI

I když se to nemá, mnozí z nás občas jedí při práci. Pokud občas potřebujete posvačit u pracovního stolu, jistě oceníte omyvatelnou a pohodlnou židli. Kancelářská židle FRANKY v černé či cognacové ekokůži s otočnou podnoží na kolečkách Vám zpříjemní pracovní drill. Super pohodlná jídelní židle OMG je nyní také dostupná v kancelářské verzi na kolečkách a vybírat můžete hned z několika barev. 

KANCELÁŘ

Nevybrali jste si? Na kompletní sortiment designových židlí se můžete podívat ZDE!

Štítky

Autor: Veronika Chottová