+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

Nejnovější příspěvky

module-csblog-post

Propojení designu a poctivého řemesla - svítidla YOURDESIGN

Propojení designu a poctivého řemesla - svítidla YOURDESIGN
Osvěžující kolekce českých svítidel značky YOURDESIGN spojuje talentované designéry a poctivé české řemeslníky. Vznikla tak unikátní svítidla ELEMENT tvořená ručně foukaným sklem a precizně opracovaným masivním dřevěným prvkem. Zároveň můžete kombinovat několik barevných provedení a přizpůsobit tak svítidlo svému interiéru.

KDYŽ SE SPOJÍ DESIGN A ŘEMESLO

Kolekce ELEMENT EASY představuje elegantní svítidla ve tvaru kuželu či majestátní koule. Celou sérii spojuje ručně foukané sklo a kvalitně opracovaný masivní dubový prvek. Značka spolupracuje s českými skláři a prověřenými truhlářskými dílnami. Propojením práce designérů a kvalitních řemesel vznikla originální svítidla, která svým vzhledem a funkčností vyvolávají nevšední pocit.

vyroba-element

Vybírat můžete ze čtyř barevných variací, kdy se liší barva dřevěného prvku a zasazené kovové objímky. Přírodní dřevo+zlatá objímka, přírodní dřevo+černá objímka, tmavě mořené dřevo+zlatá objímka a tmavě mořené dřevo+černá objímka. Pro dřevěný prvek je použit dub, který vyniká pevností a odolností, navíc má krásnou kresbu. Textilní kabel dlouhý tři metry se bude hodit pro zavěšení v otevřených prostorech jako jsou schodiště či lofty, oceníte jej i u vysokých stropů ve starší zástavbě. Stropní krytka je vyrobena z hliníku a lakovaná módní matnou černou. Svítidla jsou osazena kvalitními LED zdroji.

ELEMENT EASY a EASY SMALL

Drobnější závěsná svítidla ELEMENT EASY s průměrem 28 cm a ELEMENT EASY SMALL s průměrem 18,8 cm ve tvaru kuželu jsou vhodná jak k samostatnému zavěšení do menších prostor, tak pro kompozice o více kusech. Výborně vypadají zavěšená v řadě nad barem, jídelním stolem či kuchyňským ostrůvkem.


element-easy



easy-small



MAJESTÁTNÍ KOULE


Impozantní svítidla ve tvaru koule ELEMENT EASY SPHEREEASY SPACE SPHERE nás na první pohled zaujaly svou velikostí. Průzračné sko s průměrem 50 cm jen tak nepřehlédnete a jen obdivujete zručnost skláře, pod jehož rukama tento kousek ožil. U minimalistické prázdné koule SPHERE vynikne samotné sklo, u zajímavé varianty SPACE SPHERE budí úžas dokonale hladké spojení vnější koule a vnitřního kuželu. Kulatá svítidla mohou viset samostatně, pokud ale máte velký prostor, nebojte se uspořádat je do dvojice či trojice. Slušet jim to bude nad jídelním stolem i v prostorném obývacím pokoji. Tato svítidla jsou vhodná také do reprezentativních komerčních prostor.


easy-sphere

easy-sphere-space

Na celou kolekci ELEMENT se podívejte ZDE.


Autor: Veronika Chottová