+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

Nejnovější příspěvky

module-csblog-post

Čistá dánská svítidla UMAGE

Čistá dánská svítidla UMAGE
Dánská značka UMAGE je typická originálním designem svítidel, jejich variabilním použitím i rozumnou dostupností. Klade důraz také na enviromentální dopad a co nejjednodušší přepravu svítidel. Kromě oblíbených skládacích stínidel SILVIA a peříčkových EOS najdete v nových kolekcích kovové minimalistické kousky v mnoha barevných odstínech či praktické držáky a stojany.

LUSTRY NEJEN PRO PRINCEZNY

Kolekce jemných peříčkových svítidel EOS patří ke stálicím značky a bílý lustr EOS medium je u nás jedním z nejoblíbenějších svítidel vůbec. Originální design, snadná údržba a velmi měkké příjemné světlo dělají z toho svítidla jedinečný kousek. Designéři postupně kolekci rozšířili o další velikosti a barvy. Můžete tak vybírat z roztomilých EOS mini či EOS micro (které se výborně hodí na stolní lampičky), střední EOS medium o průměru 45 cm, které jsou ideální jako závěsné svítidlo do ložnice či obývacího pokoje a také monumentálních EOS large, které upoutají pozornost i ve velkorysém prostoru. Kromě čisté bílé si můžete vybrat peříčka v provedení light brown, grey či nově pink. Světle růžové peříčkové lustry jistě ocení každá malá princezna do svého pokojíčku.

eos

ARTYČOK V HLINÍKU

Oblíbené svítidlo SILVIA v novém hliníkovém kabátě, to je kolekce ALUVIA. Populární stínidlo ve tvaru artyčoku nechali designéři osadit hliníkovými lístky namísto polypropylenových. Vzniklo tak stále lehké, ale bytelné svítidlo. Hliník navíc umožňuje aplikaci krásných matných barev, které skvěle oživí interiér. Stínidlo můžete díky doplňkům UMAGE opět použít jako stolní, stojací, nástěnnou či závěsnou lampu a vybírat můžete z velikosti ALUVIA mini a ALUVIA medium.

aluvia

RETRO STYL

Kromě osvědčených tvarů přichází designéři také s novými kovovými svítidly CLAVA, které na Vás dýchnou atmosférou let sedmdesátých. Hliníkové stínidlo je perforované a díky tomu, že světlo směřuje zejména dolů, se nejlépe hodí nad jídelní nebo konferenční stůl. Větší provedení CLAVA DINE může viset samostatně, u menšího CLAVA doporučujeme použití několika svítidel v setu. Drobné CLAVA svítidlo se dá také využít jako moderně pojatá závěsná lampa k posteli. Vybírat opět lze z několika krásných odstínů včetně módních kovových barev v mědi, mosazi a oceli.

clava

clava-dine

PLOCHÝ DISK

Milovníky minimalismu jistě potěší svítidlo ASTERIA, plochý disk levitující nad jídelním stolem. Svítidlo má precizně řešené detaily a je osazeno LED zdrojem, takže poskytuje příjemné rozptýlené světlo. Vybírat můžete ze čtyř barev - nadčasové bílé, elegantní černé, odvážné červené a moderní petrolejové.

steria

VARIABILITA NA PRVNÍM MÍSTĚ

Možnost variabilního použití stínidel je jedním ze základních pilířů filosofie této dánské značky. Koupíte si stínidlo a díky jednoduchým kovovým doplňkům z něj uděláte závěsnou, stolní, stojací a nově i nástěnnou lampu. Doplňky jsou vždy v barevných variantách černé a bílé a jejich použití zvládne opravdu každný. S trojnožkou TRIPOD můžete vytvořit roztomilou stolní lampu či standardní stojací lampu, s nástěnným držákem WILLOW zase nástěnnou lampu s jedním nebo dvěma stínidly. Pro závěsné svítidlo si můžete vybrat závěs CORD s kónickou nebo závěs ROSSETE s moderní plochou stropní krytkou. Tyto doplňky fungují s kolekcemi EOS, CONIA, SILVIA a ALUVIA.

umage

Všechna svítidla UMAGE včetně doplňků si můžete prohlédnout ZDE.

Autor: Veronika Chottová