+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

Nejnovější příspěvky

module-csblog-post

Stylová pracovna - vybíráme lampy a křesla

Stylová pracovna - vybíráme lampy a křesla
Ať už doma máte velkou pánskou pracovnu, dámský budoár s pracovním stolem či malý pracovní koutek v obývacím pokoji, bez kvalitní stolní lampy a pohodlného křesla si svůj "home office" prostor asi těžko dokážete představit. Vybrali jsme pro Vás designové osvětlení i měkkoučké sezení, které Vám práci z domova zaručeně zpříjemní.

Koncept "home office" je momentálně na vzestupu, mnoho z nás má možnost alespoň občas pracovat z domova, někteří z domova podnikají a někdo domácí pracovnu využívá k realizaci svých koníčků poté, co se vrátí z práce. Designéři na tento trend reagují a nové kolekce představují mnoho variací stolních či stojacích polohovatelných lamp a ergonomicky tvarovaných designových křesel a židlí. Vybrali jsme pro Vás ty nejzajímavější kousky.

SKANDINÁVSKÝ MINIMALISMUS A BARVY

Kromě obvyklých šedých, bílých a černých tónů se v nových kolekcích lamp objevují barvy. Minimalistické lampy CHILL a hravé LYSS inspirované retro stylem nás dostaly na první pohled. Nádherné odstíny olivové či hořčicové na podzim rozzáří interiér. Kolekce lamp CHILL kombinuje štíhlé ohnuté rameno s jednoduchým "hrncovým" stínidlem. Celá lampa je vyrobena z kvalitního kovu s matným lakováním v olivové, černé či bílé barvě. Milovníci lesklých materiálů ocení provedení v chromu. Zkombinovat můžete stolní, stojací i nástěnnou verzi.

chill

lampy LYSS se designéři inspirovali v dobách minulých a oprášili ikonický tvar stínidla, přidali štíhlé rameno a moderní nízkou základnu. Vznikla tak hravá a funkční lampa, kterou bez obav můžete použít do pracovny, ale třeba i do dětského pokoje. Vybírat můžete ze tří barev - hořčicové, světlounce šedé a černé a opět nabízí provedení ve stolní, stojací a nástěnné verzi.

lyss

NADČASOVÁ ELEGANCE

Nejen dámy ocení ve své pracovně povedenou kolekci lamp MR od dánské značky FRANDSEN. Tyto lampy jsou vybaveny subtilním polohovatelným ramenem s krásným kloubem v barvě mosazi. Detail mosazi najdete také na kónickém stínidle. V jemné barvě taupe se hodí zejména do žensky laděných interiérů, v černé barvě naopak lze dosáhnout dramatického efektu v pánské pracovně. Zajímavou variantou je provedení v lehce lesklé petrolejové barvě, která v kombinaci s mosazí působí nečekaně elegantně.

mr

PÁNSKÝ STYL

V pracovnách obecně nabývá na oblibě pánský styl - tlumené barvy, kombinace černé a cognac kůže, luxusní materiály a střízlivé dekorace. Precizně propracovaná a ergonomicky tvarovaná kancelářská židle NIKKI do takového interiéru přesně zapadá. Na černé otočné podnoži na kolečkách najdete pohodlý sedák s potahem z kvalitní ekokůže s jednoduchým prošíváním ve švech. Židle je nabízená ve dvou barevných variantách - černá a cognac. Pokud nefandíte jezdícím kolečkům, dostupná je i varianta s pevnou kovovou podnoží. Zajímavě tvarovaný sedák nejen dobře vypadá, ale poskytne Vám potřebné pohodlí i při delším sezení. Chybět nesmí ani černá lampa s nějakou tou technickou vychytávkou. Stolní lampa BALL USB od značky FRANDSEN nabízí minimalistický design doplněný o praktický USB port v základně lampičky. Jedinečná stolní lampa LUB od holandské značky ZUIVER zase disponuje třemi režimy svícení a zapínání je řešeno elegantním knoflíkem na stínidle, který je pěkně skrytý a neruší celkový design. Lampa navíc zajímavě kombinuje matné kovové rameno s lesklým stínidlem. Lampu LUB nabízí výrobce také ve stojací a nástěnné verzi.

pracovna


POHODLNÉ POSEZENÍ

Kvalitní židle nebo křeslo nesmí v pracovně chybět. Pro dámy jsme vybrali krásná křesílka HARBOKATE se sametovými potahy a dekorativním prošíváním v odstínech starorůžové a syté bordó. Pro pány zase pořádné polohovatelné kožené křeslo RIGA s podnožkou, ve kterém můžete skvěle pracovat i lenošit či subtilnější křesílko OULU, které lze otáčet o 360°.

posezení

Podívejte se na celkovou nabídku osvětlení do pracovny a nabídku kancelářských židlí a křesel.

Autor: Veronika Chottová