+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

Nejnovější příspěvky

module-csblog-post

Elegantní kuchyně - vybíráme lampy a židle

Elegantní kuchyně - vybíráme lampy a židle
Pohodlné sezení a dostatek světla oceníte v každé kuchyni. Vybrali jsme pro Vás nadčasové jídelní židle a elegantní závěsné lampy, které zpestří každodenní stolování.

ELEGANTNÍ RETRO

Milovníky retra potěší vzdušná jídelní židle FAB ZUIVER s krásným jemně perforovaným potahem z ekokůže. Přestože židle působí velmi subtilně, díky masivnímu kovovému rámu není vratká, je velmi pevná a s nosností 100 kg Vám poskytne perfektní pohodlí. Po vydatné večeři se můžete pohodlně opřít a ruce nechat odpočinou na polstrovaných opěrkách. Nám se líbí mřížovaný kovový zádový rám se zajímavým uchycením zádové opěrky. Židle je vhodná i k menším jídelním stolům, díky subtilní konstrukci můžete židle umístit blízko vedle sebe, aniž by prostor působil přeplněně.

fab

Máte-li raději u židlí dřevo, zaujme Vás jídelní židle VERNON ZUIVER v krásné ořechové barvě, která je moderní variací klasického designu židle z poloviny století. Pevná dřevěná kostrukce a pohodlný sedák z odolné černé ekokůže jsou elegantní, nadčasové a v interiéru působí velmi útulně.

vernon


MODERNÍ INDUSTRIÁL

Svítidla s odhalenými žárovkami jsou stále populárnější. Dominantní závěsné svítidlo HARPER od dánské značky Frandsen tvořené pevným černě lakovaným kovovým rámem a odhalenými objímkami se díky svému tvaru skvěle hodí nad jídelní stůl. Vybrat si můžete variantu se třemi žárovkami nebo s pěti pro opravdu velké stoly. Lampu Harper můžete zavěsit také nad kuchyňský pult.

harper

Neobvyklé, ale čím dál oblíbenější, je v kuchyních a jídelnách nástěnné osvětlení, které vychází z principu polohovatelných pracovních lamp. Výhodou takového osvětlení je možnost světlo směřovat podle aktuální potřeby, uplatní se při rekonstrukcích, kdy nad jídelním stolem často vývod pro osvětlení chybí a přidání nástěnného svítidla je jednodušší variantou. Nástěnné lampy navíc vypadají skvěle a mohou interiér snadno oživit. Povedeným kouskem je nástěnná lampa JOB FRANDSEN s dlouhým ramenem. Je plně polohovatelná, opatřená kovovým stínidlem, kvalitní materiály zajišťují stabilitu ve všech polohách. Dostupná je v šedé, černé a bílé barvě.

job frandsen

SAMETOVÉ POSEZENÍ

Hledáte-li jednoduchou židli s detailem navíc, je jídelní židle MIDDELFART přesně to pravé. Minimalistický sedák doplněný měkoučkým sametovým potahem s výrazným prošíváním, které přímo vybízí k posezení. Vybírat můžete ze snadno kombinovatelných zemitých barev nebo zvolit výraznou podzimní hořčicovou barvu.

middelfart


FOUKANÉ SKLO

Skleněná svítidla nikdy neztratí své kouzlo. Úžasná kolekce závěsných lamp KARMA od dánské značky Nordlux kombinuje ručně foukané sklo s objímkou z masivního dřeva. Vybírat můžete z mléčné či kouřové varianty skla. Pokud se bojíte, že sklo by u Vás nepřežilo dlouho, můžete zvolit také kovové provedení stínidla. Svítidlo se krásně vyjímá nad jídelním stolem, barovým či kuchyňským ostrůvkem.

KARMA


Kompletní nabídku osvětlení do kuchyně najdete ZDE.

Kompletní nabídku jídelních židlí najdete ZDE.


Autor: Veronika Chottová