+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

Nejnovější příspěvky

module-csblog-post

Inspirující novinky pro rok 2020

Inspirující novinky pro rok 2020
Se začátkem roku přicházejí designéři našich oblíbených značek s pořádnou dávkou novinek. Vybrali jsme pro Vás první zajímavé kousky, které Vás mohou při lednovém zařizování inspirovat.

RETRO KOUSKY OD PRESENT TIME

Tato značka se v nové kolekci nebojí barev, retro inspirace a odvážných detailů. Nás okouzlily zejména lavice a noční stolky BOUYANT, které kombinují přírodní dřevo s pastelovými barvami a dvířka nábytku se navíc pyšní zajímavým profilováním. V nabídce najdete stylovou lavici s šedým čalouněním a stolek s jedním či dvěma šuplíky. Nábytek je vyroben z kvalitní MDF desky.

bouyant

Milovníky vaření a gurmány jistě zaujmou závěsné nástěnné police do kuchyně vyrobené z černého kovu. Díky "drátěnému" provedení působí velmi lehce a zaujmou na první pohled. Stylově uložit tak můžete oblíbená dochucovadla či skleničky na víno.

police-kuchyne


Jídelní stůl perfektně osvítí elegantní závěsné svítidlo AFFIN L se zajímavým detailem v podobě jemného koženého pásku. Svítidlo je vyrobeno z kovu, má příjemný průměr 48 cm a vybrat si můžete černé nebo bílé provedení. Poslední novinkou je minimalistická stojací lampa DELICATE se zabudovaným dotykovým stmívačem, kterým můžete snadno regulovat intenzitu osvětlení. Tato lampa se skvěle hodí do obývacího pokoje nebo jako moderní varianta čtecí lampy k posteli do ložnice.

affin

JE LIBO POHODLNÉ POSEZENÍ?

Dánská značka House Nordic zahájila nový rok hned několika modely povedených sedacích souprav, u pohovek s relax dílem můžete vždy volit pravé či levé provedení. V menším prostoru oceníte subtilnější sedačku TOSCANA, která se pyšní tradičnějšími tvary a příjemným retro manšestrovým potahem. Díky vyšším nožičkám působí v interiéru lehce. Tuto sedačku můžete doplnit pohodlným jednoduše tvarovaným taburetem EJBY ve stejném potahu. Potřebujete-li občas uložit ke spánku hosty, zaujmou Vás rozkládací pohovky MILTON OXFORD se zajímavým prošíváním potahu v odstínech šedé. Obě sedačky jsou díky kompaktním tvarům a jednoduchému systému rozkládání vhodné i do menších bytů či hostinských pokojů. Do moderního interiéru se výborně hodí naducaná ALBA s nízkými zádovými opěrkami a robustními sedáky. 

TOSCANA

Moc se nám líbí také nové police FORNO v černé a přírodní barvě. Police z masivního dřeva zavěšená na kožených páscích je nejen stylová, ale také dostatečně prostorná. S délkou 80 nebo 120 cm pohodlně pojme Vaše knihy, dekorace či oblíbené fotografie.

FORNO

ORIGINÁLNÍ ZUIVER

Pro ty, kteří se nebojí vystoupit z davu, navrhli designéři nekonvenční jídelní stůl PILAR s kulatou deskou a výraznou geometricky tvarovanou nohou. Tenhle kousek evokující kubistické tvary nás okamžitě zaujal. Doplnit jej můžete například vzdušnými jídelními židlemi BRENT AIR v zemitých barvách se sedáky z perforované ekokůže.

PILAR

Všechny aktuální novinky najdete ZDE.






Štítky

Autor: Veronika Chottová