+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

Nejnovější příspěvky

module-csblog-post

Temný glamour a scandi styl

Temný glamour a scandi styl
Temný glamour, tak by se dal popsat nábytek z nové kolekce Dutchbone. Neokoukaná kombinace luxusu a industriálního stylu - mosazné detaily a patinovaný černý kov. Čistý skandinávský design s osobitými detaily, to je kolekce Zuiver. Jedna značka, dvě rozdílné duše, které však upoutají na první pohled. Pojďte se s námi podívat na nejnovější kousky holandských návrhářů.

PAVÍ NÁDHERA

Bezpochyby nejvýraznějším Dutchbone kouskem je komoda MEENA z mangového dřeva se zdobenými dvířky inspirovanými pavím peřím a kovovou černou podnoží. Precizní provedení bude působit v obývacím pokoji či ložnici přímo královsky. Luxusní komodu můžete doplnit neméně luxusním křeslem GLODIS v temně černém či oblíbeném hořčicovém sametovém potahu s dekorativními knoflíky. Toto křesílko s velkorysou sedací plochou Vám poskytne nekonečné pohodlí nejen po práci. Chcete-li umístit komodu v obývacím pokoji a zároveň ji sladit s konferenčním stolkem, můžete sáhnout například po krásném stolku RANDI s černou rámovou podnoží a deskou z masivního mangového dřeva s efektním žebrováním. Stolek je dostatečně velký a bez problémů pojme i občerstvení pro menší rodinnou sešlost či večerní posezení s přáteli.

meena

VELKÁ ČERNÁ

Pro milovníky černé, industriálu a netradičních řešení připravili designéři opravdovou lahůdku. Oválnou vitrínu OVAL s perforovanými stěnami, třemi pevnými policemi a prosklenými dvířky z černého kovu s industriální patinou. Nejlépe vynikne jako solitér a nemusíte se bát umístit ji ani proti tmavší stěně. Protipólem k chladnému kovu může být třeba velký kulatý koberec BODEGA s květinovým motivem, který interiér zútulní. Měkkoučký koberec se stříhanými třásněmi zahřeje Vaše chodidla, vybírat můžete ze zelené či modré barvy. Celkový dojem zjemní i sametové křeslo SIR WILLIAM v oblíbené velbloudí barvě. Křeslo je inspirováno tradičním anglickým nábytkem a má dekorativní prošívání. Černý kov vypadá skvěle v kombinaci s mosazí, kombinujte například s povedeným starším kouskem, kovovou industriální lampou BRODY s ozdobnými nýty.

Oval

VYLADĚNÁ PŘEDSÍŇ

Parádním kouskem do předsíně je zrcadlo LANGRES z černého kovu a přírodního ratanu. Krásný kousek je dostupný ve dvou velikostech, M - ta kombinuje malé zrcadlo, věšáky a polici a nebo L, která disponuje dlouhým plným zrcadlem v kombinaci s jednoduchou policí. Zrcadlo je otočné s industriálním černým rámem. K přírodnímu ratanu dobře ladí komoda BERLIN z recyklovaného dřeva s černým kovovým rámem opatřeným příjemnou vintage patinou, ze starších kousků pak například komody DAMIAN či GIN s dvířky z jedlového dřeva v medovém odstínu a černými kovovými úchytkami a nožičkami.

Langres

VZDUŠNÉ POHODLÍ

Minimalistická pohovka STAR na vysokých štíhlých nožkách působí v interiéru velmi lehce a subtilně. Přesto si na ní parádně odpočinete. Milovníky vína či letních drinků rozhodně potěší integrovaný stoleček, kam si můžete pohodlně odložit skleničku či různé pochutiny. Vybírat můžete z celošedého provedení či potahu s růžovými akcenty. Pohovku můžete doplnit prostorným lounge křeslem SPIKE s identickými potahy. Vybírat opět můžete z šedé či jemné růžové. Preferujete-li jednoduchost, sáhněte po celočalouněné variantě, máte-li raději netradiční design, zaujme Vás křeslo SPIKE s opěradlem vyplétaným přírodním ratanem, který dodává nábytku zajímavý šmrnc. Chcete-li křesílko jako solitér, k sedačce se bude hodit také LEKIMA. Tohle lounge křeslo má opravdu široký sedák a neobvykle tvarovanou kulatou zádovou opěrku. Díky trubkové kovové konstrukci působí i přes svou velikost vzdušně. Celkový dojem potrhne měkký koberec DREAM s jemným grafickým vzorem a posvítit si můžete bílou lampou SKALA.

STAR

BAREVNÁ PALETA

S příchodem léta nezapomněli návrháři ani na barvy. Lehounké židle BENSON s kovovou podnoží a strukturovaným čalouněním v nádherných sytých barvách rozsvítí jídelnu či pracovnu. Vybírat můžete provedení bez područek či s područkami s pohodlným polstrováním, které bude hýčkat Vaše ruce. K těmto židlím skvěle pasuje sametový koberec BLINK s výraznými stříhanými třásněmi. Ten je dostupný v tmavě modré, béžové, růžové a šedé barvě a dvou rozměrech.

Benson

Všechny novinky ZUIVER najdete ZDE.
Všechny novinky DUTCHBONE najdete ZDE.

Štítky

Autor: Veronika Chottová