+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

Nejnovější příspěvky

module-csblog-post

POVEDENÉ NOVINKY 2023 - od luxusních pohovek po originální květináče

POVEDENÉ NOVINKY 2023 - od luxusních pohovek po originální květináče
S novým rokem si pro Vás naše oblíbené značky připravily pořádnou dávku povedených novinek - od luxusních pohovek a krásných dřevěných stolů, přes originální komody až po drobné doplňky jako jsou květináče, polštáře či vázy. Vybrali jsme pro Vás přehled těch nejzajímavějších.

DEEEKHOORN - NÁDECH LUXUSU

Holandský DEEEKHOORN, který sdružuje několik prémiových značek nábytku, si připravil opravdové lahůdky. Na první pohled nás zaujaly krásné komody z masivního dřeva se zajímavým vyřezáváním na dvířkách, které se skvěle hodí do obývacího pokoje. Prostorná komoda COUNTER v černé barvě je vyrobena z odolného exotického mangového dřeva, které vyniká svojí tvrdostí. Subtilnější příborník WIKI je vyroben taktéž z manga, avšak s ořechovou povrchovou úpravou. Díky nižší výšce a otvorům na kabely se hodí také jako televizní stolek. O pohodlné sezení a relaxaci se postará otočné křeslo JOUKE s měkkým a odolným potahem z umělé kůže. Díky výraznému prošívání působí křeslo luxusním dojmem. Dostupné je ve dvou barvách, osvědčené cognac a odvážnější tlumené zelené. Jídlo s rodinou či přáteli si můžete užít s originálním jídelním stolem MAGGIE. Kruhovou desku o průměru 120 cm z mangového dřeva podpírá jedna masivní noha z lesklého kovu. Díky tomu se ke stolu pohodlně vejde dostatek židlí, ačkoliv nezabírá příliš místa. Jedinečnost stolu podtrhnou luxusní jídelní křesla SCHELP se sametovým čalouněním ve čtyřech příjemných odstínech. Barvy jsou navrženy tak, že je můžete snadno zkombinovat dohromady a u stolu to bude vypadat skvěle. Křesla mají neobvykle tvarovaný opěrák, inspirovaný tradičním zámeckým nábytkem, a masivní dřevěné nožičky.




DEEEKHOORN - NA VLNĚ ELEGANCE


Nábytek ve světlých tónech působí v interiéru velmi elegantně. Prostor opticky zvětší, prosvětlí a snadno se kombinuje nejen s barevnými akcenty, ale i s mosazí, stříbrem či zlatem. Dominantou obývacího pokoje bude rohová pohovka BEAN s odolným potahem v krásném béžovém odstínu. Pohovka má široké područky a pevné sezení s dekorativními polštářky. Dostupná je v pravé i levé variantě. K této pohovce skvěle pasuje otočné křeslo SERRA s příjemně oblým tvarem v pískovém či krémovém odstínu. Není-li minimalismus Vaším šálkem kávy, zaujme Vás luxusní rohová pohovka LLOYD se sametovým potahem v odstínu mořské soli, která je zdobená dekorativním prošíváním. Díky vysokým štíhlým kovovým nožičkám působí i přes svoji velikost velmi vzdušně. Pohovka je dostupná i v dalších barevných provedeních. Relaxaci s dobrou knihou si můžete vychutnat v pohodlném otočném křesle VINNY, čalouněném extra měkkou látkou bouncé. Křeslo je bohatě polstrované a prošívané. Vyznavače klasiky potěší pevné křeslo CELINE s měkkým plyšovým potahem v krémové bílé s dřevěnými nožičkami.





ZUIVER - NADČASOVÝ ORIGINÁL


Originální, vzdušné a svěží kousky si pro nás již tradičně připravila značka Zuiver. Nové kolekci vévodí prostorný jídelní stůl HARVEST s krásně provedenou deskou, která kombinuje MDF v dekoru amerického dubu a lem z masivního dřeva kaučukovníku. Stůl odlehčují subtilní nohy vyrobené z litiny, která tvoří zajímavý kontrast s jemným dubem. Dostupný je v délce 180 cm a 220 cm, takže uspokojí i požadavky větší rodiny. Doplnit jej můžete například jídelními židlemi CLIP v béžovém, šedém či černošedém provedení. Židle mají zajímavě provedené nohy z trubkové oceli a pohodlný čalouněný sedák i opěradlo. Milovníky vína potěší nová vinotéka CANTOR S, netradičně vyrobená nikoliv ze dřeva, ale opět z trubkového kovu, navíc ve snadno kombinovatelné světle béžové barvě. Vinotéka je celá otevřená, budete tak mít maximální přehled. O pohodlí na podlaze se postará nízký koberec WAVES s jemným motivem pruhů vyrobený ze 100% vlny, který bude Vaše chodidla přímo hýčkat. Vybírat můžete ze dvou barevných variant - tlumené zelenošedé a odvážnější lososové. Pro umělecké duše navrhli designéři povedenou kolekci váz a květináčů CONIC z pryskyřice s akvarelovým vzorem v pastelových barvách či černobílé kombinaci. Pokud máte raději méně barev a geometrii, sáhněte po vázách a květináčích GRAPHIC vyrobených z betonu v šedé či cihlově červené barvě. A lahůdka nakonec - pokud jste vždy obdivovali kukačkové hodiny, ale ty tradiční se Vám do moderního interiéru nehodí, zaujme Vás jistě moderní variace těchto hodin LORI z šedého betonu s geometrickým vzorkem kostky. Drobná kukačka, kyvadlo i hodinové ručičky jsou vyrobeny z kovu ve zlaté barvě.





Celkový přehled všech aktuálních novinek najdete ZDE.

Štítky

Autor: Veronika Chottová