+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

Přisazená (stropní) svítidla

product
Zobrazit v plné velikosti

Stropní svítidlo NEPAL LED Mantra s ventilátorem, černé

7531

Dostupnost: doba dodání 2-3 týdny

11 193 Kč

Přidat Odebrat

Stropní svítidlo NEPAL LED s ventilátorem pochází z nabídky španělské firmy MANTRA. Toto provedení je celé v černé barvě (plast a kov).

     Mantra inovuje v oblasti ventilace a představuje nový design NEPAL od José Ignacia Ballestera. NEPAL je nový koncept ventilace/osvětlení, který přebírá tradiční mechanismus čepele s osvětlením. Transformuje základní myšlenku a přináší nám tento design, avantgardní svítidlo, které je na pohled jednoduché, atraktivní, harmonické a vysoce výkonné, s jeho jedinečným nastavitelným LED osvětlením pro větrání, osvětlení nebo nastavení nálady v každém okamžiku.
    
Pohybující se vzduch NEPÁLU vám přináší pocit svěžesti tím, že pomáhá odpařovat vlhkost z vaší pokožky, což vám dává pocit úlevy a svěžesti, ... vašeho pohodlí. Vybaven výkonným stejnosměrným motorem, který v kombinaci s aerodynamikou svých estetických lopatek dokáže efektivně pohybovat vzduchem podle vaší vůle (také poskytuje polohu „INVERTER“ pro optimalizaci úspor energie odváděním tepla z vnitřního vytápění v zimě), to vše s jeho různými možnostmi ovládání, dálkové ovládání pomocí rádiové frekvence, ovládání bluetooth pomocí aplikace a hlasové ovládání zařízením Tuya.

     Svítidlo NEPAL se dodává v různých povrchových úpravách, v bílé, černé nebo v kombinaci bílá / buk nebo stříbrná / ořech. To nám umožňuje navrhnout je v jakémkoli velkém vnitřním prostoru vzhledem k jeho proporcím a velikosti, zajistit jeho začlenění do prostředí estetickým a harmonickým způsobem, tiše větrat a vypadat v prostředí podle vašich představ. NEPÁL, současný, moderní, cool, ... vaše pravá volba.

Parametry LED: 75W, 7200 lm

Ventilátor má DC motor 35W, tři rychlosti. Hlasitost ventilátoru je 30-49 dB, kapacita ventilace 13-20 m2 prostoru, 200 m3 za minutu

Svítidlo má průměr 105 cm, výška svítidla je 26 cm.

Materiál: Akryl, kov

  • Výrobce: Mantra
  • Typ svítidla: přisazené/stropní
  • Rozměry ŠxVxH: průměr 105 cm, výška 26 cm
  • Váha v kg: 4
  • Krytí IP: IP20
  • Barva: černá
  • Zdroj: LED

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Napsat svou recenzi

Stropní svítidlo NEPAL LED Mantra s ventilátorem, černé

Stropní svítidlo NEPAL LED Mantra s ventilátorem, černé

Napsat svou recenzi

ostatní produkty ve stejné kategorii.