+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

Skříně, komody, vinotéky

product

Skříň šatní CONNECT WOOOD dvoudveřová, 2 zásuvky, dřevo černé

360302-Z

Dostupnost: doba dodání 2-3 týdny

14 975 Kč

Přidat Odebrat

Skříň šatní CONNECT dvoudveřová, dvě zásuvky, dřevo, černá

Tato pevná základní 2dveřová skříň se dvěma zásuvkami umístěnými na spodní části je ze série CONNECT, produkce holandské značky WOOOD, (VxŠxH) 195x94x53 cm, s jednou horní policí a tyčí na zavěšení ramínek). Zásuvky jsou vybaveny robustními kovovými vodítky. Horní vnitřní prostor nad policí je 53x34x52 cm.
Horní vnitřní prostor je 53x34x52 cm.


Se skříňkami CONNECT si můžete postavit vlastní skříňovou stěnu! Korpus skříně CONNECT je vyroben z masivní borovice. Vnitřek je vybaven laminovanými policemi, praktické s čištěním! Skříňky jsou natřeny bílou barvou, ale můžete je také během chvilky natřít jinou barvou (v tom případě použijte barvu na vodní bázi).
Série CONNECT se skládá ze zásuvkové skříně a 3 základních skříněk: 2-dveřová šatní skříň, 2-dveřová šatní skříň se zásuvkami a 3-dveřová šatní skříň se zásuvkami. Skříně jsou vyrobeny tak, že je lze postavit přímo proti sobě. Skříňky se dají perfektně postavit vedle sebe a tak si skříň udělat širokou, jak chcete. 2- a 3-dveřové šatní skříně jsou k dispozici se dvěma typy dveří: páskové dveře s drážkami jako madlo nebo robustní skříňové dveře s bílými kovovými madly.
2-dveřové šatní skříně CONNECT mají široký vnitřní prostor (1 tyč + 1 osazená police) a 3 společné police za pravými dveřmi. Pokud chcete více polic, můžete tuto skříňku vybavit i extra vnitřním paketem. Závěsná plocha má pak extra přepážku se 2 extra policemi. Skříně CONNECT jsou dodávány jako jednotlivé prvky s jasnými montážními pokyny.


Dodávka
Výrobek je dodáván ve třech baleních s přehledným montážním návodem. Pro ochranu tvrdých podlah umístěte plstěné kluzáky na spodní stranu nohou. Doporučuje se instalovat ochranu proti pádu skříně, aby nedošlo k nehodě.



Dopravu a výnos zajišťujeme TOPTRANSEM podle našich obchodních podmínek a sekce Doprava a platba.
  • Výrobce: DEEEKHOORN
  • Rozměry ŠxVxH: 195x94x53 cm (VxŠxH)
  • Použité materiály: dřevo
  • Váha v kg: 61
  • Materiál: dřevo
  • Barva: černá

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Napsat svou recenzi

Skříň šatní CONNECT WOOOD dvoudveřová, 2 zásuvky, dřevo černé

Skříň šatní CONNECT WOOOD dvoudveřová, 2 zásuvky, dřevo černé

Napsat svou recenzi

ostatní produkty ve stejné kategorii.