+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

Skříně, komody, vinotéky

product

Skříň GRAVURE WOOOD 200 cm, masiv jasan, hnědá

373381-B

Dostupnost: doba dodání 3-4 týdny

20 114 Kč

Přidat Odebrat

Skříň GRAVURE WOOOD 200 cm, masiv jasan hnědá lze použít i jako knihovnu s prostorovými lamelami. Skříň GRAVURE WOOOD je vyrobena z hnědého jasanu s černým kovovým rámem.

Masivní skříň s prostorovými liniemi
- Barva hnědá [FSC] s černou kovovou základnou
- Knihovna a úložná skříň v jednom
- V 200 cm x Š 100 cm x H 37 cm

Vysoká skříňka Gravure holandské značky WOOOD, je součástí série Gravure. Tato řada masivních skříní má moderní design a materiál v teplém vzhledu. Dvířka Gravure mají vzor prostorových čar a mají systém měkkého zavírání, který zajišťuje tiché a bezpečné zavírání dvířek. Série Gravure má různé modely skříněk v přírodním dubu, hnědém jasanu a černé borovici. S každým modelem jsou možnosti kombinací nekonečné!

VAROVÁNÍ Nebezpečí převrácení!
U skříní vyšších než 70 cm doporučujeme věnovat zvýšenou pozornost montáže na stěnu. Montáž zábrany proti pádu zabraňuje nehodám a chrání skříň před převrácením.

Materiál
Tato vysoká skříňka s hravými přihrádkami má jako základ dvířka z jasanu a jasanu s certifikací FSC v kombinaci s černou kovovou základnou (výška 15 cm). Vnitřek skříně je laminovaná dřevotříska v barvě černé. Jasanové dřevo je mírně měkký typ dřeva s pevnou, rovnou kresbou. Rovná kresba zajišťuje, že jasanové dřevo lze dobře ohýbat, proto je jasan velmi vhodný pro nábytkářský průmysl. Upravené jasanové dřevo je pevné a odolné, ale neupravené jasanové dřevo může vykazovat velký pohyb a rychle žloutnout. Broušené jasanové dřevo poskytuje čistý a hladký vzhled. Kartáčovaný jasan má více charakteru a v úpravě této skříně velmi robustní a drsný vzhled.

Rozměry
Vysoká skříň Gravure má výšku 200 cm, šířku 100 cm a hloubku 37 cm. Za dvěma dvířky je police, výška dvou přihrádek je 25 cm. Otevřené přihrádky v horní části skříňky jsou 31 cm vysoké a 64 cm široké. Přihrádky vysoké mají výšku 64 cm a 31 cm šířku. Tato skříň má hmotnost 44 kg.

Návod na péči
Skříň Gravure se snadno čistí mírně navlhčeným čistým hadříkem. Skvrny na neupraveném jasanovém dřevě lze odstranit savým čistým hadříkem. Na odolné skvrny lze jasanové dřevo snadno znovu ošetřit. Dřevo zbruste na zrnitost 180, poté chraňte jasanové dřevo olejem, voskem, lakem nebo mořidlem dle vašeho výběru. Neošetřené jasanové dřevo není vhodné pro venkovní umístění.

Dodávka
Vysoká skříň Gravure je dodávána ve třech baleních a lze ji snadno sestavit pomocí dodaného montážního návodu. Pro ochranu tvrdých podlah umístěte plstěné kluzáky na spodní stranu nohou.



Kompletní kolekci GRAVURE WOOOD naleznete ZDE!


Dopravu zajišťujeme společností TOPTRANS ZDARMA!

  • Výrobce: DEEEKHOORN
  • Rozměry ŠxVxH: V 200 cm x Š 100 cm x H 37 cm
  • Váha v kg: 44
  • Materiál: dřevo
  • Barva: hnědá

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Napsat svou recenzi

Skříň GRAVURE WOOOD 200 cm, masiv jasan, hnědá

Skříň GRAVURE WOOOD 200 cm, masiv jasan, hnědá

Napsat svou recenzi

ostatní produkty ve stejné kategorii.