+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

Taburety, lavice a pufy

product
Zobrazit v plné velikosti

Podnožka ROCCO WOOOD, samet, okrová

340457-O

Dostupnost: doba dodání 2-3 týdny

6 599 Kč

Přidat Odebrat

Podnožka ROCCO sametová okrová velmi vhodně doplňuje křeslo nebo pohovku stejného názvu

Atmosférická podnožka s pevným designem
- Čalouněno světlým lesklým sametem
- Super měkká, silná tkanina
- V 47 cm x Š 77 cm x H 51 cm

Ukažte svůj ideální styl bydlení se stylovou sérií Rocco! Kolekce Rocco nese označení nizozemské interiérové ​​značky WOOOD a je známá svým moderním designem bez rozruchu, provedeným v luxusních sametech a plyšových látkách. Stylový design v kombinaci s širokým výběrem látek, barev a velikostí zve k vytvoření jedinečných interiérů. Jste připraveni na Rocca?

Materiál
Rám Rocco je vyroben z FSC certifikované překližky, měkkého dřeva, tvrdého dřeva a dřevotřísky. Sedák je plněn normální pěnou T3542, která poskytuje vysoký komfort sezení, záda nabízí opěrnou základnu a je vyplněna běžnou pěnou T2130. Matně černé nohy jsou vyrobeny z FSC certifikovaného bukového dřeva. Toto Rocco je potaženo lehkým lesklým sametem. Naše sametová látka Jarra má luxusní vzhled. Látka je příjemná na dotek a má příjemný lehký lesk. Velvet Jarra se skládá ze 100% polyesteru a má plnou a těžkou kvalitu. Materiál je tedy vhodný pro intenzivní používání (Martindale 100 000). Kromě stylového designu zůstává sametová látka krásná po dlouhou dobu. Naše látka Jarra se snadno nežmolkuje a je stálobarevná. Látka je k překvapení mnohých velmi snadno udržovatelná.

Rozměry
Podnožka má výšku 47 cm, šířku 77 cm a hloubku 51 cm. Horní okraj má výšku 12,5 cm a spodní okraj 11 cm. Nohy podnožky Rocco mají výšku 23 cm. Podnožka má maximální nosnost 100 kg.

Údržba
Malé skvrny lze snadno odstranit otřením savým hadříkem. Větší skvrny lze snadno odstranit jemným čisticím prostředkem a hadříkem z mikrovlákna. V případě potřeby použijte fén, abyste skvrnu rychleji vysušili. Udržujte dostatečný odstup, aby se látka nespálila. Poté lze látku kartáčovat sametovým kartáčem. Tento kartáč je velmi dobrý pro týdenní údržbu. Impregnace se nedoporučuje. Pokud je impregnace považována za nezbytnou, je to na vaše vlastní riziko.

Dodávka
Podnožka - taburet - je dodáván v jednom balení. Nohy lze snadno sestavit pomocí dodaného montážního návodu. U tvrdých podlah umístěte pod nohy plstěné kluzáky. Tím se zabrání poškození podlahy.
  • Výrobce: DEEEKHOORN
  • Rozměry ŠxVxH: V 47 cm x Š 77 cm x H 51 cm
  • Váha v kg: 9
  • Materiál: samet
  • Barva: okrová

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Napsat svou recenzi

Podnožka ROCCO WOOOD, samet, okrová

Podnožka ROCCO WOOOD, samet, okrová

Napsat svou recenzi

ostatní produkty ve stejné kategorii.