+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

Taburety, lavice a pufy

product
Zobrazit v plné velikosti

Podnožka ROCCO WOOOD, plyš, písková

340457-TS

Dostupnost: doba dodání 10-12 týdnů, výroba na zakázku!

6 878 Kč

Přidat Odebrat

Podnožka ROCCO plyš písková velmi vhodně doplňuje křeslo nebo pohovku stejného názvu

Atmosférická stolička s elegantním designem
- Čalouněno měkkou plyšovou látkou
- Super měkká, silná tkanina
- V 47 cm x Š 77 cm x H 51 cm

Ukažte svůj ideální styl bydlení se stylovou sérií Rocco! Kolekce Rocco nese označení nizozemské interiérové ​​značky WOOOD a je známá svým moderním designem bez rozruchu, provedeným v luxusních sametech a plyšových látkách. Stylový design v kombinaci s širokým výběrem látek, barev a velikostí zve k vytvoření jedinečných interiérů. Jste připraveni na Rocca?

Materiál
Rám Rocco je vyroben z FSC certifikované překližky, měkkého dřeva, tvrdého dřeva a dřevotřísky. Sedák je plněn normální pěnou T3542, která poskytuje vysoký komfort sezení, záda nabízí opěrnou základnu a je vyplněna běžnou pěnou T2130. Matně černé nohy jsou vyrobeny z FSC certifikovaného bukového dřeva. Toto Rocco je čalouněno plyšovou látkou. Super měkká a plyšová je tato nová řada látek: Teddy Bobare. Tato pohodlná plyšová látka je vyrobena ze 100% polyesteru a má krásná velká vlákna. Vzhledem k tloušťce tkaniny nelze Martindale testovat, ale tkanina je zaručeně dostatečně pevná pro intenzivní domácí použití.

Rozměry
Podnožka má výšku 47 cm, šířku 77 cm a hloubku 51 cm. Horní okraj je vysoký 12,5 cm a spodní okraj je vysoký 11 cm. Nohy podnožky Rocco mají výšku 23 cm. Podnožka má maximální nosnost 100 kg.

Údržba
Pro týdenní údržbu použijte na vysavač měkký kartáč na nábytek. V případě jakýchkoli skvrn se doporučuje skvrnu otřít mírně navlhčeným hadříkem bez saponátu. Tření způsobuje, že se skvrna spojí mezi vlákny tkaniny, takže tření se důrazně nedoporučuje. Impregnace není nutná.

Dodávka
Podnožka - taburet je dodáván v jednom balení. Nohy lze snadno sestavit pomocí dodaného montážního návodu. U tvrdých podlah umístěte pod nohy plstěné kluzáky. Tím se zabrání poškození podlahy. Objednávky tohoto článku nelze zrušit.

Zboží bude pro Vás vyrobeno a dodáno na zakázku - z tohoto důvodu Vás požádáme o zálohu, viz Obchodní podmínky bod 4.7 a 5.1.
Dopravu zajišťujeme TOPTRANSEM podle našich obchodních podmínek a sekce Doprava a platba

  • Výrobce: DEEEKHOORN
  • Rozměry ŠxVxH: V 47 cm x Š 77 cm x H 51 cm
  • Váha v kg: 9
  • Materiál: plyš
  • Barva: písková

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Napsat svou recenzi

Podnožka ROCCO WOOOD, plyš, písková

Podnožka ROCCO WOOOD, plyš, písková

Napsat svou recenzi

ostatní produkty ve stejné kategorii.